>
  • Romania
  • English

evenimente: Wave Events Opening Party with Phil Weeks in Palatul Ghika pe 22 Martie 2014

22 Martie 2014

Wave Events Opening Party with Phil Weeks @ Palatul Ghika

Promoter: Wave Events
Gen muzical: Muzica Electronica

Prima petrecere Wave Events il are ca invitat special in seara de 22 martie la Palatul Ghika pe:

Phil Weeks // Robsoul Recordings, Paris
https://soundcloud.com/robsoulrecordings

DJ-ul / producatorul Phil Weeks iubeste muzica house pura. Productiile sale par ca ar fi putut fi lansate in anii ’90 mai ales pentru ca el foloseste aceleasi instrumente: 808, 909, 606. El prefera vinyl-ul si stie cum sa miste o multime cu o linie de bass grea. Weeks, dedicat house-ului, doreste sa aduca publicului din intreaga lume numai muzica house de calitate prin mixurile, productiile si label-ul acestuia, Robsoul Recordings.

Un iubitor adevarat de muzica house, cariera de Dj a lui Phil a inceput acum mai bine de 10 ani. Cu competente comparabile cu ale celor mai buni DJ-i si producatori, nu a durat mult pana cand Phil Weeks a devenit un actor major pe scena muzicii house. El a mixat in unele din cele mai renumite locuri din lume, cum ar fi: Queen's Club, Sankey’s Soap, Circus, Ministry of Sound, Back to Basics, si Stereo.

In 2001 a fost pregatit pentru urmatorul pas si asa s-a nascut Robsoul Recordings. Initial, label-ul s-a dorit a fi o cale pentru Phil sa-si lanseze propriile sale piese, dar in modul care a vrut el, si apoi succesul pe care l-a avut a fost mai mult decat a anticipat. Primele releas-uri ale lui Phil "Yeah, I Like It" si "It put me well” au devenit clasice in mai putin de 2 luni. Acum, Phil Weeks este unul dintre cei mai cautati producatori din lume, insa tinand cele mai bune piese ale sale pentru label-ul sau si de multe ori lansand piese sub apelative ca PW.

Nu a durat mult pana cand acest succes a dus la decizia altor artisti de a semna la Robsoul. Prin urmare Robsoul este acum un label de muzica house respectat , iar releas-urile sale sunt de vanzare intr-un moment in care multe label-uri nu sunt capabile sa se mentina pe linia de plutire. Dar Phil Weeks nu doreste sa se mandreasca cu acest lucru. Pentru el, cel mai important este sa mentina in viata muzica house de calitate.

Alaturi de acesta vor mai urca la pupitru:

Negru

Nu Zau

Cap

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
► ENTRANCE ► 20 RON >00:00< 30 RON
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER