• Romania
  • English

Eveniment: Watain si Destroyer 666

12 Octombrie 2010

Watain si Destroyer 666 @ The Silver Church

Watain si Destroyer666 vor concerta pe 12 octombrie in Bucuresti la Silver Church !

Desi nu foarte des mentionati de presa de profil din Romania, membrii trupei suedeze Watain au capatat deja statutul de cult-band al scenei extreme, fiind considerati, pe buna dreptate drept cea mai importanta trupa black metal scandinava a mileniului trei. Cu trei albume de studio foarte bine cotate, posesori ai unui contract cu una dintre cele mai importante si apreciate case de discuri dedicate productiilor extreme, Season of Mist, de asemenea prezenti pe scena oricarui festival important din Europa si Statele Unite in ultimii ani, Watain ajung pentru prima data in Europa de Est, in cadrul "Reaping Death Tour" de promovare a ultimului lor album de studio "Lawless Darkness" lansat in prima parte a lui iunie 2010 si beneficiar al unora dintre cele mai entuziaste reactii atat din zona media, cat si din partea fanilor.

Si pentru ca acest turneu european sa fie unul unic pentru perimetrul extrem, alaturi de Watain, de asemenea pentru prima data in turneu in Europa de Est, vor participa australienii de la Destroyer 666, fara indoiala cel mai important nume ale scenei extreme de la antipozi, trupa ce a lansat unul dintre cele mai apreciate albume din 2009, "Defiance", de asemenea lansat prin intermediul casei de discuri franceze Season of Mist. Este pentru prima data cand in Romania ajunge un turneu cu doua trupe foarte actuale ale scenei extreme, trupe care au marcat ultimele doua decade cu albume de o intensitate si valoare greu de contestat, doua trupe care au influentat decisiv directia actuala a scenei metal, de la thrash la black.

Nimic nu va mai fi la fel nici pentru fanii romani dupa concertul din 12 octombrie 2010, singura aparitie live a acestei familii infernale pe scenele autohtone, concert ce va avea loc in cel mai elegant club al capitalei, The Silver Church, singurul loc indeajuns de potrivit pentru ca acest concert sa se desfasoare in cele mai bune conditii, de asemenea pentru ca aura mistica a oricarui ritual live semnat de Watain sa Destroyer 666 sa nu fie compromisa. In deschiderea concertului Watain / Destroyer 666 va concerta inca o trupa, care va fi anuntata in curand, trupa ce ii va insoti pe headlineri de-a lungul intregului turneu care cuprinde in acest moment nu mai putin de 33 de concerte, in aproape tot atatea tari din Europa.

WATAIN


www.templeofwatain.com
   www.myspace.com/watainofficial

DESTROYER 666


www.destroyer666.net
  www.myspace.com/destroyer666band

Evenimentul este organizat de Axa Valaha Productions, in colaborare cu Ribcage Booking, doua agentii aflate din nou alaturi, dupa concertul extrem de reusit, dar si foarte controversat din vara anului trecut, cand headlineri au fost God Dethroned. 


Biletele pentru acest concert vor fi disponibile incepand de luni, 23 august 2010, direct prin Axa Valaha Productions (tel.0721.10.77.76, email / Ymess: axa666@yahoo.com) sau prin filiala din Bucuresti a Bestial Records (tel. 0722.81.49.91, titus@bestial.ro).


Primele 50 de bilete vor costa doar 45 de lei, de asemenea cele 50 de bilete vor veni alaturi de un poster al evenimentului (se incearca a fi semnat fie de Erik de la Watain, fie de KK sau Shrapnel de la Destroyer 666), care va putea fi obtinut direct in ziua concertului, la intrare. Dupa vanzarea primelor 50 de bilete, pretul biletelor va fi de 50 de lei, urmand ca in ziua concertului, la intrare, pretul unui bilet sa fie de 60 de lei. Primele 50 de bilete se pot rezerva in sistem pre-order la email axa666@yahoo.com sau tel. 0721.10.77.76 pana pe data de 23 august 2010, ulterior acestei date livrarea se va face in ordinea comenzilor. Informatii, rezervari, acreditari de presa la cele doua contacte afisate mai sus.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

IEsc - Festivalul Iei, ediția a patra Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Festival ‚EL CARRUSEL’ BUCUREȘTI | 30 Iunie – 1 Iulie 2018 Neversea 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER