• Romania
  • English

Vunk - lansare album Nu scapa nimeni la Sala Polivalenta

14 Noiembrie 2012

Vunk - lansare album Nu scapa nimeni la Sala Polivalenta @ Sala Polivalenta

Preț: 30 - 360 Lei

A

stazi s-au pus in vanzare biletele pentru spectacolul "Vunk la Polivalenta", cea mai grandioasa punere in scena a trupei VUNK, cea mai premiata formatie romaneasca de rock din 2011 si 2012.

Concertul va avea loc in data de 14 noiembrie 2012 la Sala Polivalenta din Bucuresti, de la ora 19. Cu aceasta ocazie, trupa va lansa intr-o miercuri spre joi si noul sau album, intitulat "Nu scapa nimeni", din care baietii au prezentat deja primul single: "Scapa-ma de ea".

Pe langa piese de pe noul album, recitalul de aproape doua ore va include si hiturile lansate in cei 13 ani de cariera: "Pleaca", "1000", "Balada pentru o minune", "Regele Soselelor", "Artificii pe tavan", "Langa inima mea vine inima ta", "Prajitura cu jeleu", "O ultima dorinta", "Vreau o tara ca afara", "Iubrire cu imprumut" etc.

Cornel Ilie, solistul trupei spune ca "suntem superstitiosi, credem ca toate lucururile bune se intampla intr-o miercuri spre joi. Am ales Sala Polivalenta deoarece este cea mai mare sala din tara in care se poate organiza un concert, este sala care nu impune absolut nicio granita imaginatiei si in care poti face orice. Iar asta se va vedea pe 14 noiembrie, pentru ca avem deja niste idei spectaculoase, originale si suprinzatoare. Ne asteptam sa vina 6000 de spectatori care sa spuna la sfarsit "Da, a fost un spectacol bestial". Pentru asta vom munci in urmatoarele 3 luni si asta e cea mai mare multumire."

Pretul biletelor incepe de la 30 ron si ajunge pana la 150 ron. Organizatorii au pus in vanzare si bilete la un pret special pentru elevi si studenti de doar 25 ron in zona Gazon B. De asemenea, doritorii pot achizitiona un pachet VIP ce include acces in backstage, catering dar si un CD cu noul album al trupei, intitulat "Nu scapa nimeni".

Biletele sunt disponibile, in exclusivitate pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta.
Fiti la curent cu activitatea trupei VUNK pe pagina lor de facebook, www.facebook.com/VunkOfficial.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

IEsc - Festivalul Iei, ediția a patra Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Festival ‚EL CARRUSEL’ BUCUREȘTI | 30 Iunie – 1 Iulie 2018 Neversea 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER