• Romania
  • English

evenimente: Voltaj SIMFONIC - Din toata inima in Sala Palatului pe 16 Octombrie 2015

16 Octombrie 2015

Voltaj SIMFONIC - Din toata inima @ Sala Palatului

Preț: 40 LEI

Voltaj te invita la primul concert simfonic al formatiei si unul dintre cele mai spectaculoase evenimente ale anului – Din toata inima, un spectacol muzical in care hiturile Voltaj si orchestra Simona Strugaru Symphonics iti vor oferi un show inedit.

"Este o premiera si o bucurie pentru noi sa cantam alaturi de o orchestra filarmonica formata din 45 de muzicieni. Ne pregatim intens pentru acest concert si abia asteptam sa vedem reactia fanilor nostri cand vor auzi piese mai vechi si mai noi cantate alaturi de o orchestra", a declarat Calin Goia, solistul trupei Voltaj.

Concertul simfonic de la Bucuresti incheie turneul “Din toata inima”, desfasurat in mai multe orase din tara si sustinut de retailerul Kaufland.

Va fi UN CONCERT DIN TOATA INIMA. 

TOATE INCASARILE de la concertul din Bucuresti VOR FI DONATE COPIILOR aflati in dificultate, prin intermediul asociatiilor World Vision Romania, Salvati Copiii, SOS Satele Copiilor, Fundatia Casa Hospice. 

Biletele se gasesc la casieria Salii Palatului, in reteaua magazinelor: Germanos, Vodafone, Orange, Inmedio, Domo, la oficiile Postei Romane, in librariile Carturesti si Humanitas si Carturesti si online pewww.salapalatului.rowww.eventim.rowww.bilete.ro

La inceputul acestui an, Kaufland a lansat campania "Din toata inima pentru Romania". Prin aceasta actiune, compania isi exprima aprecierea fata de traditia romaneasca, alaturi de promovarea Romaniei, in general, si a produselor romanesti, in mod special.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER