evenimente: Vivaldianno - City of Mirrors @ Bucharest in Sala Palatului pe 21 Mai 2017

21 Mai 2017

Vivaldianno - City of Mirrors @ Bucharest @ Sala Palatului

 

Cea mai impresionanta experienta muzicala 3D ajunge la Bucuresti: Vivaldianno - City of Mirrors

 

    Vivaldianno - City of Mirrors, spectacol muzical 3D inspirat de viata si opera geniului baroc Antonio Vivaldi, va ajunge in premiera la Bucuresti oferind o experienta impresionanta pentru orice iubitor de muzica.

    O poveste vizuala tridimensionala, artisti de prestigiu de pe trei continente si o coregrafie exceptionala se impletesc cu cele mai noi tehnologii audio-video.

 


   

    Organizat de Amphitrion, Vivaldianno - City of Mirrors va avea loc pe 21 mai, la Sala Palatului din Bucuresti.

    Vivaldianno - City of Mirrors este un spectacol fascinant care a uimit deja zeci de mii de spectatori din toata lumea, esenta show-ului stand tocmai in emotia muzicii clasice potentata de beaturile contemporane si de creativitatea noilor tehnologii.

    Interpretand operele clasice presarate cu instrumentatie art-rock, orchestra Vivaldianno este inconjurata pe scena de proiectii grandioase ce dezvaluie, pas cu pas, firul narativ al vietii ambitioase a compozitorului italian.

    Alaturi de jocurile complexe de lumini si umbre, scena va oferi publicului bucurestean o experienta muzicala tridimensionala inegalabila.

    Michal Dvořák, unul dintre cei mai renumiti compozitori cehi contemporani, este producatorul show-ului, întregul concept vizual al productiei fiind rezultatul imaginatiei artistului japonez Kosuke Sugimoto, regizor recunoscut pentru lumile fantastice create în culori si imagini.

    Libretul a fost scris de muzicianul, scenaristul si dramaturgul ceh Tomáš Belko.

    Dupa un succes rasunator in marile orase ale lumii, productia internationala Vivaldianno - City of Mirrors isi continua turneul mondial, urmand sa ajunga in acest an si la Bucuresti.

    Spectacolul plin de magia si emotia muzicii care a fascinat lumea de peste trei secole va incanta auzul, privirile si curiozitatea celor ce vor fi prezenti pe 21 mai la Sala Palatului, intr-o seara de primavara cu adevarat vivaldiana.

    Biletele sunt disponibile incepand de joi, 16 februarie, online pe www.eventim.ro si in reteaua magazinelor partenere (Germanos, Vodafone, Orange, Carrefour, benzinariile OMV, librariile Humanitas si librariile Carturesti), la preturi cuprinse intre 115 si 280 de lei.

 


Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.

Galerii foto de la Vivaldianno - City of Mirrors @ Bucharest:

Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Florin Piersic jr. revine pe scena Teatrului Național București cu o reprezentație specială de Crăciun a producției ”FREAK SHOW” E.M.I.L. / Sunet Fin / TBA / Expirat / 13.12 Vița de Vie - Noapte Acustică / Expirat / 27.12 Bounty Fair #30: Editie magica, de Craciun  Târgul de Crăciun București | 1 - 27 decembrie 2017

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER