VALENTINE'S DAY GROOVE@Expirat Club | 11 februarie 2012 | Evenimente Bucuresti

11 Februarie 2012

VALENTINE'S DAY GROOVE | 11 FEBRUARIE 2012 @ Expirat Club

Promoter: Expirat Club
Preț: 10 RON+1 shot

Weekend-ul de dinainte de Sf. Valentin si pentru ca in timpul anului primim o gramada de dragoste de la voi, acum o dam mai departe.

 

Cum?

 

Va adapostim de kitsch, cheltuiala si de sageti trase la intamplare in directia voastra si va primim in Expirat si OtherSide, Vineri si Sambata, pe 10 si 11 Februarie pentru Valentine's Day Groove. Un soi de Valentine's reinventat in stilul Expirat unde ne dansam dragostea pentru muzici si bem pana simtim fluturi in stomac. Cu "groove-ul din suflet" sunt responsabili Cupidonii la butoane: Blonda, Matei, Andrei si Ioan care promit, printre altele: romante, Celine Dion si Michael Bolton.

 

PS: Avem 2 baruri, 2 rooms, cate 2 DJ. Veniti in 2! Ora 22:00.

 

Happy Hours: 20:00-23:00 - King Size Drinks.

 

Intrare: 10 lei - un shot inclus.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

The Mission Pres. Vagabundos Saturday 3rd of March 2018 Sala Polivalenta Cluj Napoca Strada Uzinei Electrice 22.00 LINE-UP: Luciano, Michel Cleis, Cesar	Marveille, Ernesto Ferreyra, Brina Knauss, Victor Stancov Loudcity Sessions cu ALEXANDRU ANDRIEȘ @Clubul Țăranului Român Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER