VALENTINE'S DAY GROOVE@Expirat Club | 10 februarie 2012 | Evenimente Bucuresti

10 Februarie 2012

VALENTINE'S DAY GROOVE | 10 FEBRUARIE 2012 @ Expirat Club

Promoter: Expirat Club
Preț: 10 RON+1 shot

Weekend-ul de dinainte de Sf. Valentin si pentru ca in timpul anului primim o gramada de dragoste de la voi, acum o dam mai departe.

 

Cum?

 

Va adapostim de kitsch, cheltuiala si de sageti trase la intamplare in directia voastra si va primim in Expirat si OtherSide, Vineri si Sambata, pe 10 si 11 Februarie pentru Valentine's Day Groove. Un soi de Valentine's reinventat in stilul Expirat unde ne dansam dragostea pentru muzici si bem pana simtim fluturi in stomac.

 

Cu "groove-ul din suflet" sunt responsabili Cupidonii la butoane: Blonda, Matei, Andrei si Ioan care promit, printre altele: romante, Celine Dion si Michael Bolton. PS: Avem 2 baruri, 2 rooms, cate 2 DJ.

 

Veniti in 2! Ora 22:00.

 

Happy Hours: 20:00-23:00 - King Size Drinks.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

NICK CAVE & THE BAD SEEDS si ARCADE FIRE în premieră în România @ Rock The City EDVIN MARTON ADUCE „STRADIVARIUS” LA BUCUREȘTI THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW – ROMÂNIA  BUCUREȘTI | 5 MAI 2018 Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER