• Romania
  • English

Unghi Triunghi #4 @Control Club | Joi , 22 MARTIE 2012

22 Martie 2012

Unghi Triunghi #4 @Control Club | Joi , 22 MARTIE 2012 @ Control Club

Preț: 10 RON

 

EVENIMENTE

 

Unghi Triunghi #4

@ Control Club - 22 martie 2012

 

Line up:

Juju & Jordash

Khidja & Dreamrec

 

Joi 22 martie, *Rusu si Flore (aka Khidja)* au doi invitati speciali la editia nr. 4 a party-ului UNGHI TRIUNGHI : *JUJU & JORDASH*.

J&J live inseamna multe drum machines, cateva delay-uri, un Juno 60, un synth rusesc, poate un vocoder si mult flair.

 

Asa cum v-ati obisnuit *Dreamrec* vine sa completeze vizual live mix-urile marca Khidja.

 

*Juju & Jordash* s-au intalnit cu vreo 10 ani in urma in Haifa, Israel. Contextul in care s-au imprietenit au fost performance-urile saptamanale gen be-bop jams, unde cei doi s-au aflat pe aceeasi scena - Juju AKA Gal Aner la chiara si Jordash AKA Jordan Czamanski la pian. Prin anii ”90, ei compuneau si interpretau jazz, pe timpul zilei si experimentau si se jucau cu muzica electronica tarziu in noapte.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER