ULTIMUL WEEKEND DIN 2012 @ Expirat Sambata 29 decembrie

29 Decembrie 2012

ULTIMUL WEEKEND DIN 2012 @ Expirat Sambata 29 decembrie @ Expirat Club

Promoter: Other Side & Expirat
Gen muzical: Muzica Electronica
Preț: 10 lei - un shot inclus

Vineri si sambata pe 28 si 29 decembrie ne pregatim sa tragem concluzia finala la sfarsit de 2012. In stilul clasic Expirat.

Ne-am gandit initial sa facem o recapitulare muzicala sau o suma a tuturor licorilor baute sau a orelor petrecute pe dancefloor in ultimele 12 luni, insa chiar nu am gasit pe nimeni in stare sa-si aduca aminte toate detaliile de gen...shot-urile sunt de vina.

 

Asadar, ne vedem in Expirat (doar in Room 1) pentru o reeditare generala a atmosferei din toate weekendurile trecute. Cu Matei – vineri si George – sambata, la butoane. In strada Brezoianu nr.4. Dupa 10. Ca de obicei. Simplu.

 

Va asteptam.

 

Ora: 22:00

Intrare: 10 lei – un shot inclus

Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks

073EXPIRAT | www.expirat.org

 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

EDVIN MARTON ADUCE „STRADIVARIUS” LA BUCUREȘTI THE AUSTRALIAN PINK FLOYD SHOW – ROMÂNIA  BUCUREȘTI | 5 MAI 2018 Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER