• Romania
  • English

Concursul național de trupe / MC

13 Aprilie 2014

Ultimatum pentru Artă - Haarp Cord @ Hangover Club

De la ascultători de hip hop și până la artiști, Ultimatum pentru Artă a avut susținere în toți cei 10 ani de prezență pe scena hip hop-ului din România. De data aceasta oamenii de la Haarp Cord își arată susținerea și promovează Ultimatum Pentru artă, care va avea loc în doar 2 zile, mai exact 13 aprilie!

Concursul național de trupe / MC va da un singur câștigător dintre cei 12 aflați în finală, evenimentul având loc în Hangover Club, iar premiile fiind foarte atractive în valoare de 3500 euro. Finaliștii care au trecut de cele doua runde sunt Decku, Ssemne, Vorbă, KEV, Hexx & Yoz & Sone, Kae & OZN, Cos, Axum, Aspy, Strict, Skitt și MMC.

Vă așteptăm în Hangover Club!

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Sean Paul - Mad love - Europe tour Scorpions, pe 12 iunie 2018 la București, în cadrul Crazy World Tour Neversea 2018 NICK CAVE & THE BAD SEEDS si ARCADE FIRE în premieră în România @ Rock The City Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER