• Romania
  • English

evenimente: ȘUIE PAPARUDE | UFe - AltOm - NotSoCommonDJ - The Basstard | DANSUL și AVANSUL #11 in Colectiv pe 19 Aprilie 2014

19 Aprilie 2014

ȘUIE PAPARUDE | UFe - AltOm - NotSoCommonDJ - The Basstard | DANSUL și AVANSUL #11 @ Colectiv

In contrast cu atmosfera pascala din noaptea Invierii, in noul stabiliment urban COLECTIV din Piata Bucur (fosta Fabrica Pionierul) va avea loc o  noua editie a petrecerii Dansul si Avansul. Invitatii serii sunt Michi, Bean si Dobrica, intr-un cuvant SUIE PAPARUDE.

 

Șuie Paparude poartă din `93 un titlu greu pe umeri, fiind unul din cele mai relevante proiecte muzicale românești pornit din underground. Michi, Dobrică și Bean împrospătează continuu atmosfera noastră sonoră cu new-wave-alternativul lor umezit cu bass, sugar, spice and everything nice.

De la “Suie Paparude” (1995) la “E suflet in aparat” (2010), formatia reuseste sa surprinda publicul, sa il captiveze si fidelizeze, reinventand permanent sunetul si generand hit dupa hit pe parcursul a 8 albume. Piese ca si “Mutatia” , “Ajutor”, “Scandal” , “Armada verbala”, “Pentru inimi”, “Cea mai buna zi”, “Soundcheck” sau „E suflet in aparat” au incantat generatii de ascultatori si au devenit parte a istoriei muzicii romanesti.

UFe si AltOm sunt gazdele permanente ale petrecerilor „Dansul si Avansul”, iar combinatia intre un colectionar de muzica din toate meridianele lumii si un autentic degustator de party vibes s-a dovedit a fi un mix perfect intre boogie woogie, replici  in portugheza, ritmuri de samba si beaturi tip 4/4, mai deep, mai disco, mai breaks.

NotSoCommonDJ și The Basstard intregesc line-up-ul editiei #11 de „Dansul si Avansul”.

Biletele se pot achizitiona in seara evenimentului la pretul de 20 lei. Doors open: 21:00.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/478214735613496

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Rockstadt Extreme Fest 2018 | 2-5 aug

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER