• Romania
  • English

evenimente: Tudor Gheorghe - Toamna Simfonic Aniversar in Sala Palatului pe 26 Octombrie 2016

26 Octombrie 2016

Tudor Gheorghe - Toamna Simfonic Aniversar @ Sala Palatului

Preț: 107 lei

Truditorul pe tărâmul culturii va număra bobocii la Sala Palatului!

Toamna Simfonic. Concert aniversar. 26 octombrie

 

           Nu este compozitor, însă aude muzica interioară a unei poezii adevărate. Fiecare o aude în alt fel. Unii sunt capabili să o exteriorizeze, alţii nu. Tudor Gheorghe poate să o facă. De aceea, poezia populară şi cultă românească e în spatele său ca un resort, care îl ţine, îl împinge şi îl duce în permanenţă în sus. N-a imitat niciodată pe nimeni, n-a ţinut niciodată cont de nicio modă, nu s-a inventat după cineva. Tudor Gheorghe este produsul firesc, normal al versului şi al melosului românesc.

 

          Are publicul lui, pe care nu l-a minţit niciodată timp de peste patru decenii, nu a făcut rabat de la calitate, nu a ştiut să cânte la cârciumi, botezuri, la nunţi, la festivalul berii sau la ziua oraşului. Nu ştie să cânte decât pe scenă, în faţa publicului. Este „un truditor pe tărâmul culturii. Ar ca ţăranul, muncesc de îmi sar ochii din cap. Am publicul creat de mine, care nu poate fi păcălit. Spectacolele mele sunt şi de umor. Adică la mine se râde în spectacole şi se râde copios”, mărturiseşte olteanul universal. 

 

        Pe 26 octombrie, Tudor Gheorghe va aduce Toamna Simfonic, la Sala Palatului. Este un concert aniversar, de la care nu vor lipsi Orchestra Naţională Radio şi Corul Naţional de Cameră ”Madrigal”, uniţi sub bagheta dirijorului şi orchestratorului, Marius Hristescu.

 

        Tudor Gheorghe are anotimpurile sale simfonice de câteva decenii bune. Au fost spectacole minunate pe care tinerii de astăzi nu le-au apucat. Maestrul le oferă şansa să cunoască altfel... anotimpul toamna. După 15 ani, olteanul universal va aduce Toamna Simfonic pe 26 octombrie, la Sala Palatului. "E greu de receptat atâta frumuseţe poetică într-o lume în care aceste frumuseţi sunt foarte rare. Nu este vorba de o reluare... Dar nebeneficiind de sprijinul instituţiilor care difuzează hituri, fiindcă eu nu fac hituri, ci muzici frumoase, am zis că ar fi bine ca tinerii - care n-au avut parte în 2001 de Toamna mea - să mă asculte live. Dacă în altă parte nu au unde!"... Vorba aceea, toamna se numara bobocii. Iată că Tudor Gheorghe vrea să adune „bobocii” la Sala Palatului, pe 26 octombrie.  

 

        Spectatorii care l-au tot urmărit pe olteanul universal, i-au simţit pe propria piele virtuţile de taumaturg. Cel puţin pentru câteva minute, cât a durat "şedinţa", i-a lecuit pe toţi cei prezenţi de răutate, minciună, urâţenie interioară, i-a făcut să-şi simtă spiritul sănătos tun. Dacă vă doriţi o cură sănătoasă de poezie altoită magistral cu muzică frumoasă, atunci pe 26 octombrie trebuie să fiţi la Sala Palatului.

 

ATENTIE!!
· DUPĂ ORA 19:10 NU SE MAI PERMITE ACCESUL ÎN SALA DE SPECTACOL
· DUPĂ ÎNCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE ÎȘI PIERD VALABILITATEA
· VĂ RUGĂM SĂ LUAȚI ÎN CONSIDERARE TRAFICUL RUTIER AGLOMERAT ȘI LOCURILE REDUSE DE PARCARE DIN ZONA SĂLII PALATULUI
· ACCESUL NU ESTE PERMIS COPIILOR SUB 7 ANI. COPIII PESTE 7 ANI PLATESC BILET INTREG.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.

Galerii foto de la Tudor Gheorghe - Toamna Simfonic Aniversar:

Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Electric Castle 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER