• Romania
  • English

concerte: Tudor Gheorghe - Primavara simfonic aniversar in Sala Palatului pe 03 Martie 2016

03 Martie 2016

Tudor Gheorghe - Primavara simfonic aniversar @ Sala Palatului

Preț: 147 lei

DUPA 15 ANI DE LA PREMIERA

"Tudor Gheorghe - Primavara simfonic aniversar "

Anul acesta aniversam 15 ani de la lansarea albumului Primăvara simfonic in care maestrul Tudor Gheorghe le-a prezentat romanilor un spectacol cu o incarcatura emotionala aparte, o reprezentatie uimitoare ce a marcat deschiderea unui nou ciclu din viata si cariera sa. 
“Primavara simfonic ” ar putea fi considerat unul dintre cele mai pasionante fenomene ale timpului muzical, pornind de la exploatarea unor dimensiuni sonore noi si ajungand pana la cercetarea neobosita a sonoritatilor inconfundabile specifice stilului sau unic, atat de greu de descris in cuvinte si de incadrat in limitele unui tipar.
Desi, fiecare aparitie a artistului pe scena reprezinta o noutate pentru public, aducand prin spectacolele sale o abordare diferita prin continutul artistic si muzical, maestrul vorbelor cantate, va relua spectacolul “Primavara Simfonic aniversar” in data de 03 martie 2016 pe scena Salii Palatului, ora 19, de acesata data maestrul fiind acompaniat de instrumentistii ORCHESTREI NATIONALE RADIO si de CORUL NATIONAL MADRIGAL , reuniti sub bageta magica a dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu.
"Tudor Gheorghe - Primavara simfonic aniversar " este un concert ce reuseste sa imbine magistral cele mai inalte manifestari ale spiritului uman prin poezie si muzica, note muzicale si senzatii acustice inaltatoare . 
Biletele au fost puse in vanzare pe www.tudor-gheorghe.ro si www.fix7.ro, astfel :

GOLDEN VIP : 247 lei 

VIP : 227 lei 

CAT. I : 197 lei

CAT. II : 167 lei

CAT. III : 147 lei

CAT. IV : 107 lei

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER