• Romania
  • English

evenimente: Tudor Gheorghe - Primavara simfonic aniversar | 17 mai 2016 in Sala Palatului pe 17 Mai 2016

17 Mai 2016

Tudor Gheorghe - Primavara simfonic aniversar | 17 mai 2016 @ Sala Palatului

Preț: 167 lei

LA ORA 19:10 NU MAI ESTE PERMIS ACCESUL IN SALA.
DUPA INCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE ISI PIERD VALABILITATEA.

LA CEREREA PUBLICULUI concertul Primăvara Simfonic va avea loc și pe data de 17 mai! Publicul se mai poate bucura încă o dată de Primăvara cântată autentic de „olteanul universal” Tudor Gheorghe. Este singurul artist din România care are anotimpurile lui: cinci: Primăvara, Vara, Toamna, Iarna și Femeia . Fiecare anotimp a fost celebrat alături de milioane de spectatori.

Iată că anul acesta, “olteanul absolut” vine în fața dumneavoastră cu „Primăvara simfonic”, la Sala Palatului pe 17 mai ora 19:00. Acest lucru se datoarează doar dumnevoastră, publicului marelui artist. Pe marea scenă vor urca membrii Orchestrei Naționale Radio, Corul Național de Cameră ”Madrigal” și Tudor Gheorghe, uniți sub bagheta dirijorului și orchestratorului, Marius Hristescu.

Primăvara simfonic in care maestrul Tudor Gheorghe le-a prezentat romanilor un spectacol cu o incarcatura emotionala aparte, o reprezentatie uimitoare ce a marcat deschiderea unui nou ciclu din viata si cariera sa.

“Primavara Simfonic” ar putea fi considerat unul dintre cele mai pasionante fenomene ale timpului muzical, pornind de la exploatarea unor dimensiuni sonore noi si ajungand pana la cercetarea neobosita a sonoritatilor inconfundabile specifice stilului sau unic, atat de greu de descris in cuvinte si de incadrat in limitele unui tipar. 

Desi, fiecare aparitie a artistului pe scena reprezinta o noutate pentru public, aducand prin spectacolele sale o abordare diferita prin continutul artistic si muzical, maestrul vorbelor cantate, va relua spectacolul “Primavara Simfonic” in data de 03 martie si 17 mai 2016 pe scena Salii Palatului, ora 19, de acesata data maestrul fiind acompaniat de instrumentistii ORCHESTREI NATIONALE RADIO si de CORUL NATIONAL MADRIGAL , reuniti sub bageta magica a dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu. 

“Primavara Simfonic” este un concert ce reuseste sa imbine magistral cele mai inalte manifestari ale spiritului uman prin poezie si muzica, note muzicale si senzatii acustice inaltatoare

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER