Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Tudor Gheorghe – „Adio, doamna!” 26 noiembrie 2015

aprilie 25 @ 14:16

 

              Publicul nu-l lasa pe Tudor Gheorghe sa spuna doar o data „Adio, doamna!” 26 noiembrie 2015 la Sala Palatului

   ORGANIZATORII ANUNTA SI O SURPRIZA PENTRU PUBLIC

 Publicul a decis ca „Adio, doamna” sa aiba loc si pe 26 noiembrie 2015, la Sala Palatului, orele 19.

   Pe 3 noiembrie, Tudor Gheorghe se va prezenta la Sala Palatului cu „Adio, doamna!”.

   Se pare ca publicul nu-si doreste sa-l lase pe olteanul universal sa spuna doar o singura data „Adio, doamna!”.

   Biletele pentru concertul din 3 noiembrie s-au epuizat, astfel ca Tudor Gheorghe se va prezenta din nou pe 26 noiembrie 2015 la Sala Palatului, orele 19, in fata publicului sau cu „Adio, doamna!”.

   „Doamna sunt, de fapt, doamnele – declara Tudor Gheorghe. In vremurile actuale, in care vulgaritatea, agresivitatea si marlania si-au facut loc din ce in ce mai tare, termenul de doamna, in sensul nobil al cuvantului, se cere a fi folosit din ce in ce mai mult.

   Acest spectacol vrea sa arate generatiei acesteia debusolate ca a fost o perioada, in istoria Romaniei, cand aveam in noi notiunea de boierie”.

   Publicul a demonstrat, chiar inainte de actul artistic, ca vrea sa simta „boierimea” vremurilor trecute.

   Dupa cum s-au vandut biletele, spectacolul „Adio, doamnă!“ este sortit succesului.

  ”Adio, doamnă!” are puţin şi din „Parfumele nebunelor dorinţi” , care a avut mare succes la public.

   De fapt, toate spectacolele marca Tudor Gheorghe au priză la public. Însă, cu „Parfumele nebunelor dorinţi” am stabilit un record: peste 50 de reprezentaţii în trei luni!

  Cred că „Adio, doamnă!” poate avea o stagiune îndelungată!”, a declarat dirijorul Marius Hristescu.

 Pe maestrul Tudor Gheorghe il putem vedea foarte rar la televizor si mai des pe scena Salii Palatului, atunci cand mai pregateste un spectacol atipic vremurilor pe care la traim.

 Nu face parte din showbiz, el este un truditor pe taramul culturii. Ara precum ara odinioara taranul. Iar posturile de televiziune nu au niciun interes sa promoveze cultura, fug doar dupa vedetele care le aduc audienta.

   „Publicul ia ce-i dai. Daca nu pastrezi un anumit standard, publicul te uita repede. Cu cat cobori stacheta mai jos, cu atat te uita mai repede.

 Tu trebuie sa faci in asa fel incat sa-l ridici, nu sa te cobori tu la nivelul lui. Ori, artistii de astazi, in general, aleg calea mai usoara”, spune olteanul universal.

  Sa ne bucurăm că avem coloană vertebrală, e la fel de rară ca aceea a infinitului şi la fel de greu de păstrat ca şi ceea ce ne-a lăsat Brâncuşi.

  Să ne bucurăm când dăm de un artist care ne spune, pe scenă, ceea ce crede, indiferent cât de dur este mesajul său: „Da, eu nu spun adevărul cu răutate. O spun cu o anume părăre de rău.

   Eu sunt fericit că nu sunt amestecat cu ceea ce se difuzează la tv şi radio. Am rămas aşa cum am fost o viaţă întreagă, foarte singular în peisajul ăsta al culturii române”.

     Tudor Gheorghe este in primul rand un maestru al rostirii cuvintelor. Pe care le canta oamenilor, incercand sa reconstituie sau sa restaureze traseul spre Dumnezeu.

   Canta din datorie, dar mai ales din nevoia imperioasa de a canta. Canta versuri si rosteste cantece. El canta numai pe scena, niciodata in restaurante si la nunti.

 E responsabil de muzica lui, asa cum e responsabil fata de cei care-l asculta.

 Adica nu arunca „margaritarele la porci”, respectand astfel unul dintre imperativele biblice.

 O SURPRIZA PENTRU PUBLIC

   Organizatorii vor oferi si un CADOU surpriza pentru cei care isi vor achizitiona bilete la categoria GOLDEN VIP si categoria VIP, un CD cu Tudor GHEORGHE.

   Acestea vor fi oferite la intrarea in sala.

   Biletele pentru cel de-al doilea spectacol „Adio, Doamna!” au fost puse in vanzare la casa de bilete a Salii Palatului, sau online pe www.fix7.ro , astfel : GOLDEN VIP : 247 lei + CD cadou

VIP : 227 lei + CD cadou

CAT. I : 197 lei

CAT. II : 167 lei

CAT. III : 147 lei

CAT. IV : 107 lei

Details

Date:
25 aprilie 2024
Time:
14:16

Lasă un răspuns