>
  • Romania
  • English

concerte: Trupa Recycle Bin lanseaza Imparatia mustelor in Fabrica Club pe 28 Februarie 2014

28 Februarie 2014

Trupa Recycle Bin lanseaza Imparatia mustelor @ Fabrica Club

Trupa Recycle Bin lanseaza vineri, 28 februarie 2014, in Club Fabrica, al patrulea album, intitulat sugestiv “Imparatia mustelor”.

 

Inspirat din titlul romanului lui William Golding - Imparatul mustelor, cel mai recent album al trupei Recycle Bin, "Imparatia mustelor", arata cum oamenii sunt transformati in animale prin indoctrinarea de catre biserica, prin infometare de catre politicieni si prin reducerea la tacere de catre jandarmerie si politie.

 

<<Intr-o societate in care omul nu mai este om si cine e mai hot traieste mai bine, prin albumul Imparatia mustelor, Recycle Bin vor sa deschida ochii celor care nu vad ce se intampla in jurul lor si sa ii faca sa auda pe "mai marii" societatii, ca mai sunt oameni care au ceva de spus>>, a declarat Bitza, voce si chitara Recycle Bin.

 

Al patrulea album Recycle Bin este dovada clara a expresiei: "daca vrei, poti". Produs 100% de catre Recycle Bin, acest album arata ca spiritul DIY (Do It Yourself) nu trebuie sa dispara si transmite un mesaj catre industria muzicala: „Asta stim sa facem si o facem bine!”

 

„Imparatia mustelor” marcheaza pentru Recycle Bin imbratisarea unui nou stil muzical: ska punk. Evolutia stilistica a fost posibila datorita celei mai recente schimbari in componenta formatiei, odata cu alaturarea a doi noi membrii: Sorin (trompeta) si Radu (trombon).

 

Evenimentul de lansare va debuta cu concertul formatiei de rockabilly/psychobilly “The Crazy Plumbers” si este programat sa inceapa la ora 21:00. Intrarea la eveniment va costa 20 de lei, biletele putand fi procurate la fata locului, in Club Fabrica (Str. 11 Iunie, nr. 50).

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER