• Romania
  • English

concerte: TROOPER - 20 - Concert aniversar in Arenele Romane pe 25 Aprilie 2015

25 Aprilie 2015

TROOPER - 20 - Concert aniversar @ Arenele Romane

Preț: 10 LEI

În data de 25 aprilie, Trooper vor sărbători 20 de ani de activitate muzicală printr-un show unic, la Arenele Romane din București.

Pentru concertul din 25 aprilie, Trooper le-au pregătit fanilor un eveniment complex, cu piese din întreaga discografie, invitați speciali și momente surpriză.

În cei 20 de ani de activitate, Trooper au lansat șapte albume de studio, au cântat pentru mai mult 600.000 de oameni în peste 500 de concerte și au urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

Despre acest eveniment major în viața trupei, Alin „Coiotu'” Dincă a declarat: „Vrem ca la aniversarea noastră să îi avem alături pe cât mai mulți dintre oamenii care ne-au sprijinit cu atâta ardoare în toți anii. Avem prieteni care ne urmăresc activitatea încă de la primul concert și avem prieteni care nu au încă vârsta formației noastre. Îi așteptam alături de noi înziua de 25 aprilie. Vrem să scriem istorie împreună cu ei si să ne bucurăm că, în peisajul ăsta total neprielnic rock-ului, o trupă a reușit să supraviețuiască 20 de ani... primii 20 de ani! Vreau să văd Arenele Romane pline de oameni 'Tari ca Muntii'!”

Prețul biletelor rămâne unul foarte accesibil; astfel, vor exista două categorii:

Intrare generală – 10 lei
Meet & greet –NUMAR LIMITAT – 19,95 lei (1995 fiind anul în care a fost înființată formația).

Biletele pot fi achiziționate începând cu data de 3 martie, de pewww.eventim.ro și www.iabilet.ro .

Invitati:

PhenomenOn - https://www.facebook.com/phenomenonband?pnref=story
si
Chrom Dioxid

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER