• Romania
  • English

TrancENDancE with Solarstone, Snatt & Vix @ Studio Martin - 23 Nov

23 Noiembrie 2012

TrancENDancE with Solarstone, Snatt & Vix @ Studio Martin - 23 Nov @ Studio Martin

Promoter: Studio Martin
Preț: TBA

It's TrancENDancE time, so get ready!
Mai bine de un deceniu, Solarstone (Rich Mowatt) a creat 'ambuteiaje' pe ringul de dans cu un convoi de piese de club adorabile, imnuri supreme si albume apreciate de critici si fani. Ca DJ, el este prezent saptamanal in toata lumea onorand de-a lungul timpului super-branduri precum Cream, Ministry Of Sound, Gatecrasher sau Full On Ferry. In 2008, a intrat pentru prima data in DJ Mag Top 100 pe pozitia 93. Release-urile Solarstone lansate prin propriile label-uri Solaris Recordings si Insatiable Recordings sunt componenete intrumentale ale seturilor sale extrem de originale si sustinute de elita trance si progressive.

Proiectul Solarstone (Solar Stone), initial avandu-i in componenta pe Richard John Mowatt, Andy Bury si Sam Tierney, asterne pe harta muzicii electronice hit-uri precum 'Green Light' (1995), 'The Calling' (1997) si 'The Impressions EP' (1998). Punctul culminant este atins in 1999, cand Solarstone lasa o amprenta de nesters pe scena muzicii dance electronice cu hit-ul sau de Top 40 'Seven Cities' - poate primul imn balearic trance relansat de 3 ori si vandut in peste 500.000 de exemplare, a carui mostenire - apusul soarelui - poate fi auzit si astazi in unele piese. Greu de uitat ne sunt bombele ringului de dans precum 'Solarcoaster' (2003), 'Speak In Sympathy' (2004), 'Eastern Sea' (2005) sau 'Like A Waterfall' (2006).

Din 2006 Rich Mowatt ramane singur in proiectul Solarstone, dar continua sa marcheze scena trance cu senzatiile produse de albumele 'RainStarsEternal' din 2008 (un album descris de DJ Mag ca fiind ''absolut desavarsit de la stapanul trance-ului din UK'') si 'Touchstone' din 2010 - albumul fiind descris de Mixmag ''in esenta, vara anilor '90 recalibrata si rafinata pentru 2010'' si numit de Tillate ''fantastic'', ''frumos produs'' si ''plin cu hit-uri de club''. In martie 2010, Solarstone a fost nominalizat cu compilatia 'Electronic Architecture' pentru un premiu IDMA la categoria Best Full Lenght Mix, compilatie care este considerata un ''amestec magic de muzica, arta si design'' de catre Tillate Magazine si a carui concept fantezist a fost aclamat in intreaga lume. In iulie 2010, artistul a inceput sa compileze piese pentru al doilea album din seria provizoriu intitulata 'Elec2ronic Architecture'.

Insa, cu atatea genuri si subgenuri muzicale aparute si metamorfozate, Solarstone a decis sa lanseze o compilatie ( mixata impreuna cu Orkidea ), numita "PURE TRANCE" si lansata pe 18 Oct 2012.

Solarstone despre "Pure Trance" : " Compilatia nu este despre trecut, ci despre viitor ...ea nu este despre istoria muzicii trance sau genealogia sa. Compilatia este mai degraba o selectie de piese ce reprezinta simplitatea, energia si elementele esentiale care fac din acest gen, trance, unul peste care timpul trece fara sa lase amprente, cu alte cuvinte ...un gen care sa fie tot timpul in TREND"
TBA
Asadar, pe 23 Noiembrie, va asteptam la Studio Martin, la o noua editie TrancENDancE [ www.trancendance.ro ], o editie de colectie, cu un "clasic" al trance-ului la pupitru, alaturi de Snatt & Vix [
www.snattandvix.com ]. Trance ON people!

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER