• Romania
  • English

Eveniment: TRANCENDANCE with SNATT & VIX

21 Ianuarie 2011

TRANCENDANCE with SNATT & VIX @ Studio Martin

TRANCENDANCE with SNATT & VIX
21.01.2011 @ STUDIO MARTIN – BUCHAREST

(Click AICI pentru a participa la CONCURS)

Va invitam la primul TrancENDancE pe 2011, pe 21 Ianuarie, la un party exploziv cu rezidentii Snatt & Vix toata noaptea!!!

2010 a fost un an foarte bun pentru Snatt & Vix, cu multe partyuri unde au mixat alaturi de DJ renumiti, de talie internationala, si anume: Tiesto, Paul Van Dyk, Markus Schulz, Chicane, Ronski Speed, Daniel Kandi, Ashley Wallbridge, Jochen Miller, Mark Sherry si Tempo Giusto.

2010 a fost deasemenea anul in care Snatt & Vix au semnat cu Armada, unde au scos trei colaborari cu Moonpax din Israel : “Winter Of Love”, “Replay Girl” si “Disco Terra”, cea din urma fiind in colaborare si cu producatorul finlandez Xspective Sense, dar si o noua alta colaborare la piesa numita “Sunride” impreuna cu producatorul rus Pavel Rad’ko aka In Progress.

2010 s-a incheiat pentru Snatt & Vix cu un superb remix la single-ul “All Around Me” semnat Lange feat. Betsie Larkin.

In 2011, Snatt & Vix se vor axa si mai mult pe producing, anuntand ca vor scoate si piese cu vocal alaturi de colega lor – Alexandra Badoi. Prima piesa featuring Alexandra Badoi a fost deja semnata cu Armada, label-ul lui Armin Van Buuren.

La acest prim party TrancENDancE pe 2011, Snatt & Vix au ocazia sa testeze cateva noi productii proprii. Oare cum suna?!

Rezidentii TrancENDancE, Snatt & Vix se vor ocupa atat de warm-up, de main cat si de after party, deci 100% Snatt & Vix!

Bilete la intrare – 10 RON pana la miezul noptii si 20 RON dupa miezul noptii

Ziua: Vineri, 21 Ianuarie 2011 – Ora de start : 23:00

Locatie: Studio Martin, Bucuresti – Adresa: 41 Iancu de Hunedoara Blvd.

Rezervari : +40.733.627.846

http://www.studiomartin.ro

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER