• Romania
  • English

Eveniment: TrancENDancE with Snatt & Vix, Alexandra Badoi, Waterspark, NCS Project

15 Aprilie 2011

TrancENDancE with Snatt & Vix, Alexandra Badoi, Waterspark, NCS Project @ Studio Martin

Nu exista luna fara o editie TrancENDancE, deja un brand, creat pe sustinerea infocatilor fani romani ai genului (trance) dar si a newcomerilor din punct de vedere al cunoasterii muzicii electronice.
Snatt & Vix, rezidentii evenimentului, incep sa apara tot mai des pe piata muzicala din afara tarii, semnati la cele mai mari case de discuri de trance, si nu numai …prezenti pe compilatia “Prague ‘11” semnata Markus Schulz, care acum isi dezvaluie versiunile complete la toate track-urile de pe ambele cd-uri, Snatt & Vix “lovesc” cu cate o piesa pe fiecare cd [ CD1 – Snatt & Vix – Warp Drive [ Original Mix ] / CD2 – Snatt & Vix featuring Alexandra Badoi – Cold Shower [ Markus Schulz Big Room Reconstruction ]. Un nou release al celor doi romani loveste placut urechile ascultatorilor de muzica electronica, cu o piesa un pic mai altfel decat ne-au obisnuit, o piesa balearica dar in acelasi timp foarte energica, Snatt & Vix – Destination Shoreline, piesa selectata de Andy Moor sa apara pe compilatia sa – Breaking The Silence Volume 2.
Alexandra Bădoi s-a alăturat de curând celor doi dj si împreună cu aceÅŸtia a realizat un proiect muzical care are ÅŸanse mari de reuÅŸită atât pe plan local, cât ÅŸi în afara ţării. Dupa ce au compus piesa „Cold Shower”, cei trei se pregatesc sa aduca publicului iubitor de trance melodii din ce in ce mai bune, iar la această editie TrancENDancE o să-i auziti cântad live.
Pe Alexandra e posibil sa o stiti de la stirile Antenei 1, prezentand rubrica meteo, dar ea si plan muzical s-a facut remarcata, purtand numele ADA. A participat la semifinala Eurovision 2007, unde a cântat o compozitie proprie, iar în 2009 a avut o apariÅ£ie de senzaÅ£ie în cadrul Liberty Parade, cântând piesa “Summer Of Love”.
In aceasta editie de TrancENDancE, isi fac aparitia cativa tineri care promit multa muzica buna, de la progressive la tech si uplifting trance. Daniel Costache aka Waterspark, responsabilul cu warmupul, promite un set bouncy, pregatit cu multa atentie in alegerea pieselor, si cu o tehnica perfecta.
NCS Project, a fost fondat de doi prieteni care impart aceeasi pasiune, muzica trance. Incepand de jos, practic printr-o joaca, dar cu timpul totul devenind foarte serios. Debutul lor intr-un club a fost doar primul pas, si a adus in urechile celor prezenti la acel eveniment, un set cu personalitate, cu multe piese tech si uplifiting de exceptie. Urmatorul pas, a fost aparitia primelor mashup-uri dementiale semnate NCS Project, dar si suportul masiv venit din partea comunitatii TranceTraffic, vis-a-vis de emisiunea lor – Breaking The Trance Barriers, ajunsa la editia cu numarul 46.
Vineri, 15 Aprilie, trance-ul revine in urechile fanilor, cu piese fresh, beat-uri agresive si momente de extaz emotional, in club Studio Martin, incepand cu ora 23:00 la o noua editie TrancENDancE.
Friday, April 15 at 11:00pm – April 16 at 5:00am
Location: Studio Martin - 41 Iancu de Hunedoara Blvd. - Bucharest, Romania
Line-up:  
 Snatt & Vix http://www.snattandvix.com/ 
 feat. Alexandra Badoi (live) http://www.alexandrabadoi.com/ 
Waterspark http://www.facebook.com/watersparkmusic feat. Alexandra Badoi (live) http://www.alexandrabadoi.com/
NCS Project http://www.facebook.com/ncsproject

Entrance fee: 10 RON before midnight / 20 RON after midnight

Venue’s website: http://studiomartin.ro/
Reservations: +40.733.627.846

Promoter’s website: http://www.trancendance.ro/

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER