>
  • Romania
  • English

evenimente: TrancENDancE with Sied van Riel, Snatt & Vix in Studio Martin pe 28 Septembrie 2012

28 Septembrie 2012

TrancENDancE with Sied van Riel, Snatt & Vix @ Studio Martin

Preț: afisat mai jos

Sied van Riel ( www.siedvanriel.com ) este unul dintre producatorii favoriti ai lui Armin van Buuren, si  unul dintre marii artisti ce vin din spate, asa cum spune chiar Ferry Corsten.

The Riel Deal ( aka Sied van Riel ), caracterizat de Tiesto insusi, drept “cel mai in voga producator al momentului” si de catre vestita revista DJ Magazine ( www.djmag.com ) ca “urmatorul mare artist trance” … ajunge in Studio Martin, in cadrul primului eveniment TrancENDancE ( www.trancendance.ro )  al sezonului.

Primul contact al lui Sied cu muzica electronica a fost in jurul varstei de 10 ani, prin intermediului acid-house-ului, vecinii sai fiind primii care au luat contact cu sound-ul si beat-urile sale.

Releasurile sale ca “Fearless”,”What you want”,”Minimal Symphony”,”Contrasts” si “Rush” au facut furori pe intreaga scena mondiala a muzicii electronice, ultima piesa enuntata fiind prezenta chiar pe compilatia lui Tiesto: “In Search Of Sunrise 7”.Cautarea unei case de discuri pe gustul lui Sied s-a incheiat odata cu semnarea lui ca artist la Spinnin’ Records, una dintre cele mai mari case de discuri de EDM din lume.

Remixurile sale, la piese produse de Armin van Buuren, Blank & Jones, Offer Nissim, sau Jose Amnesia au insemnat un pas important in cariera sa, el semnand piese la label-uri ca : Armada, Blackhole, Spinnin’ ,Star 69 si nu numai.

Show-ul sau radio, “Rielalistic” lansat la Afterhours.FM ( www.afterhours.fm ), cu difuzare in fiecare a 4-a zi de luni a lunii, si redifuzat pe diferite radio-uri online si fm de pe intregul glob, a reprezentat un reper pentru fanii muzicii electronice, si a reusit sa-si faca o multime de fani in foarte scurt timp.

Filosofia muzicala ce-l caracterizeaza pe Sied van Riel, este descrisa prin cuvinte ca: ”deep, cald si melodic-trance”, in directa fuziune cu personalitatea, experienta si starea emotionala a artistului.

Deci, pe 28 Septembrie, la Studio Martin, Snatt & Vix ( www.snattandvix.com ) si un invitat ( Sied van Riel ) de exceptie, care a mai mixat la : Creamfields, Ministry of Sound, A State Of Trance 550 si multe alte evenimente de top din intreaga lume, va asteapta  la deschiderea sezonului de “TrancENDancE”. Trance ON people!

[ RSVP HERE - >> http://www.facebook.com/events/357428291001904 ]

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER