• Romania
  • English

TrancENDancE with Leon Bolier Studio Martin 23 Septembrie 2011

23 Septembrie 2011

TrancENDancE with Leon Bolier @ Studio Martin

Promoter: TrancENDancE

TrancENDancE with Leon Bolier @ Studio Martin / 23 Septembrie 2011

Pe data de 23 Septembrie 2011, clubul “Studio Martin” gazduieste in acest nou sezon de clubbing un eveniment care ne va pregati pentru ceea ne asteapta in urmatoarele luni. TrancENDancE ArenA ajunge la al 150-lea episod, motiv pentru care organizam o aniversare, in stil trance, pentru cei care au de gand sa se distreze la maxim. Invitat la acest eveniment, este un dj / producator care vine direct de la originile acestui gen muzical si-l promoveaza cu succes, Leon Bolier.

Artistii care vor performa vor fi “Snatt & Vix”, realizatorii emisiunii de pe VibeFM si DJ-ii care sustin acest brand de petreceri trance “TrancENDancE”, invitat special fiind LEON BOLIER din Olanda (DJ-ul numarul 68 in lume conform DJ MAG Top 100 DJs). Din line-up mai fac parte insa si romanii Waterspark si Narayan.
Leon Bolier este considerat unul dintre cei mai creativi producatori de pe piata muzicii electronice din Olanda. Cu un stil aparte, reuseste sa lege multe genuri muzicale intr-unul singur, creand un trance euforic si nu numai. Urmand pas cu pas acesta pasiune pentru muzica, Bolier a reusit sa aduca productiile si ideile sale la un nivel superior, intrand in contact cu publicul numeroasele evenimente unde a fost prezent. Toata aceasta munca a fost rasplatita prima data in toamna anului 2008 cand acesta si-a facut debutul in topul DJ Mag Top 100, top realizat de renumita revista de profil “DJ Magazine / www.djmag.com”.
Cu o linie de productie care a uimit toata industria muzicala, Leon s-a lansat ca artist solo in 2005. In urmatoarele 12 luni a lansat nu mai putin de 17 piese printre care enumeram “Poseidon”, “My Precious”, “Bonaire” si multe altele care au fost incluse frecvent in emisiunile saptamanale de mare audienta precum si in “A State Of Trance” emisiune realizata de Armin van Buuren.
De-a lungul timpului, Bolier pe langa cariera de artist solo, a avut si multe colaborari. S-a aliat cu unul din conationalii sai, Menno de Jong, formand in 2006 dou-ul “Solar Express” pentru “ Magma / Momentum ” si mai tarziu in acelasi an a avut inca o colaborare cu Cliff Coenraad realizand “Mighty Ducks” si “Mohawk”. Alte colaborari au fost alaturi de Jonas Steur, Sied va Riel, DJ Astrid si JOOP, cel din urma fiind completarea pentru proiectul “The Future” aceasta devenind imnul “Trance Energy” in 2007.
Acum cateva luni Leon a lansat un concurs, promovat prin intermediul emisiunii radio pe care o realizeaza, si prin intermediul retelelor de socializare (facebook, myspace, etc). S-a vrut de fapt o selectie a celor mai bune track-uri trimise de participanti, iar lansarea acestora se va face la data de 9 septembrie, in cadrul albumului “STREAMLINED 2011 Tunis”. Din acest concurs a rezultat un numar de 25 de track-uri unreleased. Pe langa aceste piese, pe acest album sunt prezente si productii semnate Sander van Doorn, Orjan Nilsen, Sied van Riel, Vast Vision, Inpetto si Lissat & Voltaxx.
Pe acest album, sunt prezenti si “Snatt & Vix”, cu piesa noua “Ignition”, iar evenimentul TrancENDancE @ Studio Martin din data de 23 septembrie 2011, va reprezenta lansarea albumlui “STREAMLINED 2011 Tunis” in Romania.
Ideea principala a acestui album, vrea sa exprime si sa arate cat de importanta este viata in general, si viitorul mai ales, pentru oricare dintre noi. Indiferent de ce stil muzical ascultam, acest album gaseste resursele sa uneasca toti iubitorii de muzica electronica.
Asadar, aceasta editie de TrancENDancE @ Studio Martin, este una foarte speciala pentru organizatori si cu atat mai mult va fi si pentru participanti o seara de neuitat, unde cuvintele de baza vor fi distractia si trance-ul.
Leon Bolier presents Streamlined 2011 – Tunis
CD1
Streamlined – Intro (Open Your Eyes)
Danny Cullen ft. Gracie – Mind Game
Oliver Englafjord – S¢lsetur
Museartic – Ciro (Streamlined Remix)
Oliver Englafjord – Reykur
Lissat & Voltaxx – The Walk
Inpetto – Hit Back
Sergio Fernandez – Night Vibe
Wojciech Tuszynski – Delays
Apple One – Start A Fire
Leon Bolier – H2O
Matthew Peterson – Mr. Who
Leon Bolier – Butterfly (Raneem Remix)
Fingerling – La Bella (Orjan Nilsen Midsummernite Mix)
Ruben de Ronde Timide (Andrew Rayel Remix)
Snatt & Vix – Ignition
Leon Bolier – Vengeance Vengeance
CD2
Sied van Riel – Rush (Leon Bolier Intro Remix)
Sander van Doorn pres. Purple Haze ft. Frederick – Timezone
Mario Ayuda & Chris Callado – Astrarium
Diederick van Loo – Expose
Leander Dittrich – Shores Of Infinity
Eden – Ellipse
Leon Bolier – Staircase
Mike SaintJules ft. Sandel – Moonlight
Sensi & Damian Wasse – Onixia
Nuera – Imagine
Dave 202 & Dave Emanuel – Overture (Open Mix)
Vast Vision – Disruption
Leon Bolier – War Of The Worlds (Hodel Remix)
Raneem – Free Fall
Leon Bolier – Yesterday Eve
Leon Bolier – Cape Town
Leon Bolier presents STREAMLINED TUNIS 2011

http://www.youtube.com/watch?v=i8gHLPnakBE

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER