• Romania
  • English

"Tineret in miscare" in Parcul Tineretului, concerte Butterflies In My Stomach, Les Elephants Bizarres

27 Septembrie 2012

"Tineret in miscare" in Parcul Tineretului, concerte Butterflies In My Stomach, Les Elephants Bizarres @ Parcul Tineretului

Preț: Intrare Libera

Tineret in miscare - o initiativa a Uniunii Europene  care are scopul de a imbunatati calitatea educatiei si gradul de angajabilitate a tinerilor, va prezenta rezultatele programelor europene de invatare, formare si tineret prin intermediul unui eveniment special in Bucuresti, in perioada 27-28 septembrie 2012.

"Tineret in miscare" va fi prezent in capitala Romaniei pentru a prezenta programele Uniunii Europene in domeniul educatiei, formarii si tineretului. Evenimentul va avea loc in Parcul Tineretului din Bucuresti in perioada 27 - 28 septembrie intre orele 14:00 - 23:00.

Tinerii vor avea posibilitatea de a participa la numeroase workshop-uri, spectacole de teatru, dezbateri educationale si multe alte activitati interactive! Oaspetii evenimentului vor fi invitati sa-si testeze cunostintele despre UE in cadrul unui chestionar distractiv. Actorul roman Dragos Bucur este ambasadorul proiectului Tineret in miscare pentru Romania si, pe durata celor doua zile, va prezenta implicarea sa in aceasta campanie. Activitatile fiecarei zile se vor incheia cu un concert in care vor canta formatii romanesti de succes, precum Butterflies In My Stomach sau Les Elephants Bizzares.

Evenimentul Tineret in miscare ofera o sansa unica de a descoperi si de a invata mai multe despre oportunitatile tinerilor de a-si petrece o parte a parcursului  educational sau de instruire in strainatate, pentru a-si imbunatati abilitatile sau pentru a obtine unele noi. Evenimentul va include o zona informativa, unde vizitatorii vor afla mai multe despre diferite proiecte. Veti gasi suficient spatiu si oportunitati pentru a discuta cu persoane care au beneficiat deja de fonduri ale UE pentru studii, voluntariat sau stagii de practica  in strainatate.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER