• Romania
  • English

evenimente: Thomas Azier in Colectiv pe 26 Aprilie 2014

26 Aprilie 2014

Thomas Azier @ Colectiv

Promoter: Deck Sounds

Cel de-al treilea party din seria evenimentelor Deck Sounds il va avea in prim plan pe Thomas Azier, tanar exponent al noului val de artisti electro-pop ce cucereste clasamentele europene. Concertul va avea loc pe 26 aprilie, in club Colectiv, fiind prezentat de Beck’s.

Thomas Azier – Ghostcity: https://www.youtube.com/watch?v=t9dz8pcd_P8
Thomas Azier – Red Eyes: https://www.youtube.com/watch?v=2sFp2hN_XXc
https://www.facebook.com/thomasazier?ref=br_tf
https://www.facebook.com/thomasazier?ref=br_tf

Cu un sound patrunzator, extrem de intens, Thomas Azier a reusit sa faca o impresie puternica inca de la debut, artistul lansand in 2012 doua EP-uri, Hylas 001 si Hylas 002, ce l-au propulsat instantaneu pe lista new commer-ilor de netrecut cu vederea. Woodkid si Stromae au pariat pe el inca de la inceput, alegandu-l sa ii insoteasca in turnee, in timp ce Universal Music France i-a oferit un contract de reprezentare la nivel international. Ultimul EP, Hylas 003, planuit sa incheie trilogia debutului, s-a transformat intr-un album a carui lansare a fost planuita pentru prima parte a acestui an. Materialul reuseste sa surprinda evolutia muzicala a tanarului care de-a lungul timpului si-a perfectionat cu meticulozitate stilul, reusind sa-ti castige un loc binemeritat in randul celor mai promitatori artisti.

Nascut in Olanda, dar stabilit in Germania la varsta de 19 ani, Thomas s-a lasat inspirat de atmosfera Berlinului, dand frau liber imaginatiei sale. A inceput sa experimenteze, sa compuna, sa scrie, exersandu-si talentul pe scenele din undergroundul capitalei germane. Inceputul nu a fost insa foarte lin pentru tanarul artist care nu s-a identificat intru totul cu postmodernismul ce domina cultura muzicala a Berlinului. “Muzica mea avea ceva mult mai romantic in ea, mai naiv” sustine Thomas care s-a izolat printre idei si a inceput sa creeze tot mai mult, ajungand la un moment dat sa aiba peste 100 de piese. “Stateam singur saptamani intregi, iar singuratatea chiar te face sa vezi altfel mediul inconjurator, sa descoperi partea mai ciudata, mai intunecata a orasului”, povesteste Thomas care a incercat sa surprinda prin muzica sa metamorfoza continua a Berlinului. Dupa nenumarate drafturi, Azier a inceput sa-si finiseze creatiile, pregatindu-se pentru debutul discografic. Si-a instalat studioul de intregistrari intr-o veche fabrica de clopote, decizie care avea sa fie o influenta pozitiva asupra sound-ului sau, un mix provocator de ritmuri pop cu un accent industrial.

Intregul album a fost scris, compus, interpretat si produs de Thomas Azier, artistul fiind asistat doar de Robin Hunt, co-producator si sound designer. “Am incercat sa lucrez cu mai multi producatori insa ceva nu functiona pentru ca eu aveam o imagine foarte clara asupra produsului finit… aveam nevoie doar de timp si incredere ca sa o pot exprima”. Realizarea albumului a durat cinci ani insa produsul final descrie perfect viziunea sa artistica ce surprinde naivitatea tanarului neexperimentat si drumul sau catre maturizare, intr-o continua lupta de mentinere a echilibrului dintre speranta si disperare. Povestea lui Thomas Azier este cu atat mai interesanta cu cat angreneaza o multiculturalitate ce lasa amprenta extrem de vizibil asupra creatiei sale: sonoritati grosiere, industriale, preluate din influentele olandeze, ritmuri electro-pop culese din specificul undergroundului berlinez amestecate cu emotii si trairi intense inspirate de natura artistilor francezi, toate se regasesc in muzica lui Azier care a ajuns sa fie privit ca un adevarat revolutionar al pop-ului european in 2014.

Biletele pentru show-ul lui Thomas Azier ce va avea loc pe 26 aprilie, in clubul Colectiv, costa 30 de lei si pot fi achizitionate online, de pe www.MyTicket.ro, iar in perioada urmatoare si din reteaua magazinelor Diverta, de la Grand Café Van Gogh (Str. Smardan Nr. 9), Beros&Van Schaik (Str. Covaci Nr. 19), de pe www.iaBilet.ro si din magazinul Ollie Gang Shop (Str. Blanari nr.12). In seara evenimentului, in limita disponibilitatii, acestea vor putea fi achizitionate si de la intrarea in club, la pretul de 40 de lei.

Bilete:
✰30 de lei pre-sale pe MyTicket.ro si iabilet.ro.
In curand biletele vor fi disponibile si in: reteaua magazinelor Diverta, de la Grand Café Van Gogh (Str. Smardan Nr. 9), Beros&Van Schaik (Str. Covaci Nr. 19) si din magazinul Ollie Gang Shop (Str. Blanari nr.12).
✰ 40 de lei la intrare (in limita disponibilitatii)


www.facebook.com/decksounds.ro
#knockoutmusic

Acreditari de presa, parteneriate si alte informatii: andreeab@live360.ro
*cererile de acreditare pot fi trimise pana pe 18.04.2014 (inclusiv)
*toate cererile de acreditare venite dupa aceasta data nu vor fi luate in considerare

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER