>
  • Romania
  • English

Eveniment: The Wailers

10 Septembrie 2010

The Wailers @ Sala Palatului

The Wailers, legendara trupa a lui Bob Marley, va sustine un concert inedit pe scena Salii Palatului din Bucuresti, in data de 10 septembrie 2010.

Concertul de la Bucuresti face parte din turneul international `The 40th Anniversary Tour` ce marcheaza 4 decenii de existenta a trupei. In deschidere, va canta formatia romaneasca de reggae `El Negro`.

Concertul este organizat de King Size Production si Bring the Noise.

Biltele la concertul The Wailerts costa 70, 100, 200, 250 de lei si pot fi comandate de pe site-urile ticketpoint.ro si biletoo.ro. Biletele pot fi cumparate de asemenea si din reteaua magazinelor Diverta.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER