• Romania
  • English

concerte: The Red Army Choir in Romania- 21 september @ Cluj Napoca// and from 22, 23 september 2015 in Sala Palatului Bucharest

21 Septembrie 2015

The Red Army Choir in Romania from 22 to 23 september 2015 @ Sala Palatului

Preț: 65 LEI

VIN RUȘII! CORUL ARMATEI ROȘII VINE LA BUCUREȘTI!

Anul trecut Olimpiada de iarnă de la Sochi se deschidea cu The Red Army

Choir unul dintre cele mai bune spectacole de muzică și dans din lume!

 Monday September 21 – Sala Polivalentă - Cluj : http://www.polivalentacluj.ro/

·

· Wenesday September   22 si 23 – Sala Palatului - Bucarest : http://ticketnet.ro/event.php?id=4540

Pe 22 si 23 septembrie, Sala Palatului din București, va avea ocazia să găzduiască cel mai recent spectacol al muzicienilor ruși!

În ultimii ani, publicul din România și-a arătat interesul pentru muzica de calitate iar cel mai renumit cor din lume, The Red Army Choir, este un exponent de marcă al excelenței în muzică.

Mult așteptatul Cor al Armatei Roșii își are sediul în inima Moscovei, în centrul istoric, lângă Piața Roșie, la câteva sute de metri de Teatrul Balșoi și de turnurile Kremlinului. Sub conducerea charismaticului dirijor Viktor Eliseev, Corul Armatei Roșii susține peste 250 de spectacole pe an. Generalul Viktor Eliseev este dirijorul corului din 1974 și a susținut show-uri în peste 50 de țări alături de Corul Armatei Roșii (care este marcă înregistrată în 32 de țări).

Red Army Choir are dimensiunea unui adevarat ansamblu cu 350 de membri, printre care se numără soliști, dansatori, muzicieni, coregrafi și dirijori. În general, pentru spectacolele de peste hotare, Corul Armatei Roșii călătorește cu o sută de artiști.

The MVD Academic Ensemble a.k.a The Red Army Choir a luat ființă în 1939 si a fost ridicat la rang de Academie.

Cu cel mai recent turneu din Franța, Generalul Viktor Eliseev și trupa sa au încântat peste 100.000 de spectatori, în special la Paris cu cele 4 concerte sold-out.

Nimeni nu poate rămâne insensibil la puterea show-ului oferit de Corul Armatei Roșii. Acești artiști ating sufletul fiecărui spectator. Coregrafia baletului și interpretarea muzicală sunt garanția unui show de neuitat.

Pret bilet :
Cat Vip : 300 lei
Cat 1 : 200 lei
Cat 2 : 140 lei
Cat 3 : 90 lei
Cat 4 : 65 lei

 

Bilete disponibile in reteaua Vreau Bilet, in Bucuresti la casa de bilete Vreau Bilet din cadrul Unirea Shopping Center, etaj 2, corp central, casa de bilete Vreau Bilet din B-dul Octavian Goga nr. 24, bl. M62, sc. 1, et. 1, ap. 1, interfon 50, sector 3, Arte International - Libraria Eminescu, EuroGSM - Bucuresti Unirii (Unirea Shopping Center - aripa centrala lifturile exterioare), EuroGSM – Perla (B-dul Iancu de Hunedoara nr.64, Sector 1), EuroGSM - Bucuresti Lujerului (in incinta Hypermarketului Cora Lujerului), in Galati la Casa de Bilete a Casei de Cultura a Sindicatelor Galati, in Constanta la Casa de bilete a Casei de Cultura a Sindicatelor Constanta, Agentia de turism Mistral Tours-Mamaia, Constanta si online pe vreaubilet.ro pentru comenzi de bilete cu livrare prin curier.
Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Electric Castle 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER