• Romania
  • English

The Mission: A Desolat Experience w/ Loco Dice, tINI, Guti, Hector, Premiesku @ Arenele Romane - 6 octombrie 2012

06 Octombrie 2012

The Mission: A Desolat Experience w/ Loco Dice, tINI, Guti, Hector, Premiesku @ Sala Polivalenta- 6 octombrie 2012 @ Sala Polivalenta

Promoter: The Mission
Preț: 30 / 50 / 80 RON

A Desolat Experience 

Sala Polivalenta Bucuresti - 6 octombrie 2012

 

Loco Dice, tINI, Guti

Hector, Premiesku (live)

 

Loco Dice este unul dintre puţținii artiști ce au reușit să îmbine o sumedenie de sunete ce au ca scop transmiterea unei palete diverse de sentimente și stări, totul printr-o abordare directă, îndrăzneaţță, ce sfidează concepţțiile celorlalţți dj.

Prin intermediul Dj set-urilor sale, sau a producţțiilor de la label-uri binecunoscute ca: M_nus, Cadenza, Ovum, Cocoon sau cele de la propriul său label Desolatpe care îl conduce alături de Martin Buttrich- el reușește să asocieze perspectivele sale în materie muzicală într-un mod foarte delicat, astfel încât sunetele pe care le produce au o inspiraţție extrem de vastă cu influenţțe extrem de pregnante din aria hip hop a anilor 90. Beat-urile sale sunt perfecte pentru visătorul din fiecare, dar și pentru personajul tipic de clubbing ce încinge ringul de dans până în zorii zilei.

 

tINI este una dintre cele mai apreciate personaje de sex feminin de pe scena muzicii techno și house din Germania. Călătoria către lumea muzicala a început-o de la o vârstăvextrem de fragedă, avea doar șapte ani atunci când a început să cânte la tobe.

Pasiunea pentru muzică a crescut în timp, astfel realizează că visul cel mai mare pe care îl avea era să devină Dj. Vara anului 2003 a fost momentul în care tINI a început sa aiba showuri frecvente în cluburi și să participe la numeroase evenimente atât în Munich cât și în afara orașului. În 2008 tINI s-a alăturat familiei Desolat și Artist Alife unde își lansează producţțiile sale ce devin în scurt timp legendare.

 

Guti a dat dovada de multă sensibilitate în ceea ce privesște aria muzicală pe care o abordează. Toate acestea sunt datorate pasiunii sale faţță de muzica Jazz, astfel încât reușește să transforme sunetele cântate la pian în povești uimitoare ce au fost ascultate pe unele dintre cele mai mari stadioane, prilej ce îi aduce recunoaștere și numeroase discuri de aur în America de Sud în ultima decadă, ca muzician rock.

În 2006, el alege o alta cale, cea a muzicii house, pe care o abordează curios, ironic dar și creativ, și reușește astfel să îmbine acest still cu jazz-ul și influenţțe din America de Sud. În scurt timp devine unul dintre cei mai dedicaţți și creativi producători latino americani de pe scena muzicii house.

În postura de artist Desolat setul său live se face auzit în unele dintre cluburile de top din întreaga lume. El își lansează piesele la aproape toate marile label-uri cunoscute: Saved, Crosstown Rebels, Wolf & Lamb, Supplement Facts, Raum..Musik, Defected Records, Intec, Saw Recordings și multe altele.

 

Originar din Guadalajara, Mexic, Hector dezvoltă o pasiune extraordinară pentru muzica, iar la vărsta de 16 ani călătorește în Europa pentru a experimenta muzica unorbnume mari ca: Moodyman, Carl Craig, the Timewriter & Terry Lee Brown Jnr. Curând descoperă ca viitorul său va fi strâns legat de muzica, iar după ce devine rezident la Bar Americas, unul dintre cluburile cele mai cunoscute din Mexic pleacă în Anglia unde se îndrăgostește de scena muzicală și se stabilește acolo. Participă mai apoi la numeroase show-uri din Ibiza și se împrietenește cu Simon Rigg, șeful de la Phonica Records- nucleul londonez al muzicii house și techno-, el fiind persoana ce îl motivează să se alăture binecunoscutei familii

 

Premiesku, acest trio senzaţțional format din: Livio, Roby si George G, a reușit să facă ceea ce nu au reușit alţți artiști până acum - un show analog live, cu trei console special create, făcute din diverse piese ale unor mașinării analog.

Aceste console au fost create special pentru ei într-un atelier din inima României, de către un vechi prieten al acestora. Viziunea lor este aceea de a pune muzică electronică fâră ajutorul unui calculator. Cu acest setup revoluţționar, ei au intrat în era sound-ului analog.

 

 

THE MISSION presents:
Saturday, 6 October, 22:00, at Sala Polivalenta:

A DESOLAT EXPERIENCE

● LOCO DICE ●

● tINI ●

● GUTI ●

● HECTOR ●

● PREMIESKU ● live

● FASTER ● opening act


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
► PRE-SALE TICKETS ► 30 lei / 7€

- www.Bilete.ro - online ticketing service available nationally and internationally // home delivery, direct pick up or e-ticket;

- Romanian Post Office - a partnership between www.Bilete.ro and the Romanian Post Office // order your ticket online and pick it up from one of the 518 locations across the country that are marked "Aici Bilete.ro":
www.bilete.ro/ informatii.asp?sectiunea=of icii-postale-partenere

- In Bucharest directly from: Studio Martin (61 Iancu de Hunedoara Blvd.), Music Box (16 Matei Basarab Street), Subway - Unirii 1


► TICKETS AT THE DOOR ► 50 lei / 11€


► VIP TICKETS ► 80 lei / 17€

- To order and purchase VIP tickets please call: (+40) 722 399228

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

THE ACCESS OF PEOPLE UNDER 18 YEARS OLD IS STRICTLY FORBIDDEN!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
► For press inquires and accreditations please contact: Matei@TheMission.ro

► For media partnerships and sponsorships please contact: Matei@TheMission.ro

► For more info check: www.TheMission.ro // www.facebook.com/ TheMissionRo
Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.

Galerii foto de la The Mission: A Desolat Experience w/ Loco Dice, tINI, Guti, Hector, Premiesku @ Sala Polivalenta- 6 octombrie 2012:

Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Festival ‚EL CARRUSEL’ BUCUREȘTI | 30 Iunie – 1 Iulie 2018 Jazz in the Park 2018  @ Muzeul de Artă, Cluj-Napoca | 21 iunie - 1 iulie Neversea 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER