• Romania
  • English

evenimente: The Masterpiece Experience@ Bucuresti in Sala Palatului pe 27 Aprilie 2016

27 Aprilie 2016

The Masterpiece Experience@ Bucuresti @ Sala Palatului

Pe 27 aprilie, la Sala Palatului, The Masterpiece Experience, un spectacol total, care impleteste intr-un mod unic muzica de film, cu efecte coregrafice, jocuri de lumini si lasere si cu proiectii grandioase, le va oferi spectatorilor o experienta “extraordinara, intensa si foarte emotionanta”, dupa cum scria revista americana Forbes despre acest spectacol organizat de VreauBilet.ro si produs de Ciprian Costin, dirijor, compozitor, pianist, producator roman, care a cucerit lumea cu proiectele sale unice prin complexitate si mix de arte.

Dupa succesul spectacolelor precedente din Romania, cand 4.000 de persoane la Bucuresti si 5.000 la Iasi au umplut Sala Palatului si Piata Palatului Culturii si au trait cu surprindere noua experienta artistica ”The Masterpiece Experience”, in 2016, producatorul Ciprian Costin va propune publicului bucurestean, la concertul din 27 aprilie, un show cu totul inovator.

In cele doua editii precedente ale spectacolului ”The Masterpiece Experience”, producatorul Ciprian Costin a evocat intreaga istorie a lumii cu ajutorul muzicii unor compozitori celebri ca Hans Zimmer, John Williams, James Newton Howard, John Barry, Wojciech Kilar, Guy Farley, Zbigniew Preisner si Gerard Marino, dar si Thomas Bergersen si Ivan Torrent. De la Out of Africa, God of War, Gladiator si Dracula si pana la The Da Vici Code, Inception si Dark Knight, iubitorii muzicii de film au putut asculta compozitiile de top din acest domeniu. 

Spre deosebire de show-urile anterioare, cea de-a treia editie ”The Masterpiece Experience”, cea din 2016, prezinta o poveste science-fiction cu narator, inspirata din ”Odiseea” lui Homer. Toate piesele muzicale din concert, muzica de trailere scrisa de Thomas Bergersen si muzica de film compusa de Hans Zimmer (”The Dark Knight”/ “Cavalerul negru” si ”Interstellar”/“Interstellar – Calatorind prin Univers”), fac parte dintr-o poveste de dragoste, de razboi, ce reuneste mai multe culturi si prezinta societatea umana dintr-o perspectiva unica. Recrearea in concert a pieselor muzicale este realizata in colaborare cu celebrul compozitor castigator al Premiului Oscar Hans Zimmer pentru ”The Dark Knight” si Thomas Bergersen.

Toate piesele vor putea fi ascultate live si intr-o interpretare cu totul originala, o “mostra” a viitorului muzicii orchestrale in concert. De altfel, ”The Masterpiece Experience” este primul show in cadrul caruia a putut fi ascultata live suita ”The Dark Knight”.

Biletele la concertul “The Masterpiece Experience”, de pe 27 aprilie, au preturi intre 80 si 300 de lei, si pot fi achizitionate de pe www.vreaubilet.rosi de la casa de bilete a Salii Palatului.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

FESTIVAL AEROMANIA 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti The Mission Pres. Sunset Rooftop 3 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER