• Romania
  • English

The Gang incepe sezonul 2013 in forta!

22 Ianuarie 2013

The Gang incepe sezonul 2013 in forta! @ The Gang

Promoter: The Gang
Gen muzical: Dance-pop
Preț: Intrarea libera

Clubul The Gang, redeschis in luna octombrie in noua locatie din Centru Vechi, incepe anul 2013 in forta - cu mai mult dans la preturi mai mici!
 
Incepand de aceasta saptamana The Gang va functiona si ca bar / pub, adica portile se vor deschide mai devreme, incepand cu ora 20:00, de marti pana sambata inclusiv, iar meniul de bauturi se imbogateste, desi preturile acestuia scad, aliniindu-se astfel nevoilor publicului iubitor de muzica care vrea sa-si hraneasca pofta de distractie de la inceput de seara pana la rasarit de soare.
 
Marti - Shoot Yourself - un nou concept de petrecere dezvoltat in jurul shot-urilor la preturi scazute si a ofertei de "shoturi la metru", adica un metru de kamikaze la numai 60 de lei. Acest concept se va pastra in fiecare seara de marti a saptamanii.
 
Miercuri - Dance Dance Dance
 
Joi - Don't Tell Your Boyfriend - seara dedicata fetelor, seara in care toate clientele care ne calca pragul beneficiaza de cocktail-uri gratuite dupa miezul noptii.
 
Vineri - Wild Girls - incepem weekend-ul urcand dansatoarele pe bar si oferim la orice sticla de vodka sau whisky inca una in plus din partea casei!
 
Sambata - Powered by Pro FM - in aceasta saptamana cu invitati speciali DJ-ii Pro FM Greeg si Marius Onuc.
 
______________________________
 
Rezervari: (+40) 733 975 277
Adresa: Str. Covaci Nr. 16 colt cu Str. Sepcari
 
 
Va asteptam la The Gang in Centru Vechi!

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER