• Romania
  • English

Waldeck la Timisoara pe 14 martie 2015

14 Martie 2015

THE FRESH - WALDECK - Rio Grande Romania Tour - TIMISOARA

The Fresh prezintă turneul Waldeck full band în România, cu opriri la Cluj, Timișoara și București. Producătorul vienez a pornit în promovarea noului albmul ”Rio Grande” lansat la final de ianuarie, ce amintește de un film western desfășurat la frontiera dintre Mexic și California. Pe lângă ritmurile de care ne-am îndrăgostit dansând pe ”Memories” sau ”Get up, Carmen”, Waldeck pregătește o selecție blues cu trompete de Mariachi, asezonată cu dub, electro și trip hop. Autodeclarat în repetate rânduri un mare fan al publicul român, Waldeck va concerta acompaniat de formația sa în trei orașe din România. Mai multe detalii în curând.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Sean Paul - Mad love - Europe tour Scorpions, pe 12 iunie 2018 la București, în cadrul Crazy World Tour Neversea 2018 NICK CAVE & THE BAD SEEDS si ARCADE FIRE în premieră în România @ Rock The City Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER