>
  • Romania
  • English

THE FRESH - LARSE, NO REGULAR PLAY 8 decembrie 2012 la ora 22:00

08 Decembrie 2012

THE FRESH - LARSE, NO REGULAR PLAY 8 decembrie 2012 la ora 22:00 @ Control Club

Promoter: THE FRESH
Gen muzical: Muzica Electronica
Preț: 20/30 lei

THE FRESH prezinta

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

LARSE

(Noir, Defected)

NO REGULAR PLAY
(Wolf + Lamb, Double Standard - NY)

Fouchat
OK Corral
Oktopuss

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

8 decembrie 2012
22:00

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Club Control - Sala Berlin
Str. Constantin Mille, nr. 4

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

INTRARE:

20 lei - inainte de 00:00
30 lei - dupa 00:00

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

ACCESUL ESTE STRICT INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

The Fresh va invita cu placere pe 8 decembrie la Club Control / Sala Berlin pentru a-l vedea in exclusivitate in Romania pe Larse, autorul binecunoscutului hit international si imn al verii "All I Want", alaturi de simpaticii No Regular Play, muzicieni in adevartul sens al cuvantului si protejati ai familiei Wolf + Lamb. 

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

LARSE

http://www.djlarse.com/
http://www.facebook.com/ LarseMusic
http://soundcloud.com/larse


Unul dintre factorii relevanti in a considera ca intr-adevar s-ar fi produs recent o renastere a “house”-ului ar fi numarul impresionant de track-uri cu feature vocal, tocmai pentru ca acest element vocal invoca dimensiunea accesibilitatii muzicii, provocand o reactie mai puternica ( atat pozitiva sau negativa, in functie de filtrul personal si preferinte).

Unul din personajele scenei electronice care a reusit sa produca instant viitoare track-uri clasice urmand aceasta strategie a house-ului vocal este producatorul si DJ din Dortmund, Larse. 

Cu prima aparitie in Fabric Mix-ul lui Richy Ahmed, “The More I Want” este hitul care a fermecat Universul prin sample-ul vocal adictiv, propagandu-l pe Larse in lumina reflectoarelor, ce nu a incetat de atunci sa straluceasca asupra lui.

Dupa un 2011 de-a dreptul tumultos, Larse nu mai are nevoie poate de nici o introducere, fiind membru de onoare al familiei Noir Music si unul din cele mai pronuntate nume ale scenei underground.

Mai mentionam pe langa aceasta hituri pe banda ca “So Long“ pe compilatia Noir Music - “Second Chances and New Romances Vol.3“, track ce isi merita pozitia de numarul 1 in Chartul Beatport Deep House si numarul 4 in orice alt chart relevant, remixul vocal dupa Candi Staton – “Hallelujah Anyway”, care il propulseaza din nou pe prima pozitie a Beatport Deep House dar si a Traxsource, si rezidenta acestuia in fiecare vineri seara pentru mai bine de 12 ani la show-ul “Klubbing” alaturi de Mike Litt, show apartinand celei mai mari statii de radio pentru tineri a Europei, 1LIVE, comparabila cu BBC 1.

Mai adaugam si invitatia pe care a primit-o din partea lui Hugo Boss pentru petrecerea sa de vara la Saatchi Gallery si nenumarate alte gig-uri relevante in cariera sa de DJ ca Fabric//London, Sankeys//Manchester, Sixx//Athens, Chicago Social Club//Amsterdam, Polar Lounge//NY, Hinterhof//Basel, Woodstrasse//Bruxelles si va invitam sa va convingeti singuri de placerile nebanuite ale house-ului vocal cu nimeni altul decat Larse pe 8 decembrie la Club Control.


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

NO REGULAR PLAY

http://www.facebook.com/noregularplay
http://soundcloud.com/noregularplay


Greg Paulus si Nick De Bruyn, simpaticii de la No Regular Play, se stiu parca dintotdeauna, dar s-au cunoscut mai exact la frageda varsta de 8 ani in St. Paul, Minnesota.

Inspirat si influentat de legendele hip-hop-ului si jazz-ului, din care amintim A Tribe Called Quest, J. Dilla, Miles Davis si Herbie Hancock, Greg da curs pasiunii pentru trompeta inca din adolescenta, activand in cluburi de jazz locale si studiind ulterior ritmul, muzica si cultura afro-cubana direct de la sursa - Havana, Cuba - o aventura exotica cu beneficii culturale alaturi de Nick.

Greg isi desavarseste ulterior studiile de jazz si muzica clasica la Manhattan School of Music, colaborand fructuos cu tobosarul lui James Brown si Lauryn Hill, inainte de marele turneu cu trupa indie Beirut.

2006 reprezinta un an decisiv de importanta majora pentru amandoi. Nick i se alatura lui Greg in Brooklyn si incep sa experimenteze impreuna valentele muzicii electronice, bulversati creativ de un party Wolf + Lamb la care participasera.

Doi ani mai tarziu acestia isi infrunta destinul, cunoscandu-i pe Zev si Gadi de la Wolf + Lamb, artisti eclectici cu care incep instant nu numai o prietenie stransa, ci si o colaborare de succes si durata, astfel infiintand “No Regular Play”.

Si nu pierd timpul, tinand cont ca in acelasi an lanseaza “Blonde Juan”, urmandu-i binecunoscutul EP (dar si hit) “Owe Me”, in varianta 12”, nenumarate remixuri si podcasturi relevante, in prezent si pe viitor pregatind release-ul viitorului album “Endangered Species”.


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Sponsori:

- AQUA CARPATICA
http://www.facebook.com/aqua.carpatica

- GROLSCH
http://www.facebook.com/ExperimentalistRO

- SKYY VODKA
http://www.facebook.com/SkyyVodkaRomania

- HOTEL CARO
http://www.facebook.com/pages/Caro-Hotel-Bucharest/136992539340


▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Parteneri media:
1 Music Channel, VibeFM, Tilllate.com, Sapte Seri, Feeder.ro, BestMusic.ro, Orasulm.eu, Urban.ro, Beatfactor.ro, Nights.ro, Anyplace.ro, Hipmag.ro, Metropotam.ro, BeWhere, Port.ro, iConcert.ro, Sofresh.ro, Neaparat.ro, SZE.ro, HypeStreet.ro, DJSets.ro, InOras.ro, TheVandalList.com, MusicAddict.ro

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Pentru acreditari de presa, parteneriate si alte informatii:
contact@thefresh.ro

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER