• Romania
  • English

THE BIG FOUR VS FRIDAY 13TH @ Arenele Romane

13 Iulie 2012

THE BIG FOUR VS FRIDAY 13TH @ Arenele Romane @ Arenele Romane

Promoter: Arenele Romane
Preț: 30/50 de lei

Concert: hip hop, rock alternativ, roots, reggae

Data si ora: 13 iulie 2012 / 19:00

Locatia: Arenele Romane

Adresa: str. Cutitul de Argint, Bucuresti

Acces: 30/50 de lei

 

Descriere: The Big Four vs Friday 13th se intampla la Arenele Romane din Bucuresti pe 13 iulie si ii aduce pe scena pe CTC, Parazitii, Coma si E.M.I.L., plus tinerii de la East Roots, ca sa avem si un pic de roots si reggae, pe langa hip-hop si rock alternativ. 
Unele zile sunt mai ghinioniste decat celelalte. In unele zile totul merge bine, in altele, un tip solid, cu o masca de hockey si o maceta te alearga prin cartier. A venit vremea sa oprim acest ciclu al ghinionului,  pentru a putea sa spargem si noi o oglinda, sa trecem linistiti pe sub scara, sa ne treaca pisica neagra calea, sau pur si simplu sa nu mai fie nevoie sa trimitem mass-ul de pe Yahoo Messenger. Pentru asta, ni s-au prezentat patru MARI CAMPIONI: Parazitii, Coma, CTC, E.M.I.L . si un ajutor in caz de nevoie: East Roots. Vineri 13 (Iulie) ii va astepta pe campionii nostri la Arenele Romane, pentru marea confruntare, insa noi va vom astepta pe fiecare dintre voi, care vrea sa sparga capul ghinionului cu oglinda din baie.

Pe scurt: Vineri 13, Iulie, Parazitii, Coma, CTC, E.M.I.L., East Roots, Arenele Romane, epic concert. Pretul biletului este de 30 RON (pret ce include un pahar cu bere de la sponsorii nostri, CIUC). Exista si un numar limitat de bilete pentru Meet & Greet. 10 bilete pentru fiecare formatie la pretul de 50 lei (pretul include un long drink din partea sponsorilor nostri, ALEXANDER, intalnirea cu trupele la sfarsitul concertului fiecareia, un pass VIP si un afis al concertului)

Accesul se va face de la ora 19:00, persoanele sub 18 ani pot intra doar insotite de un adult.Eveniment organizat de Joycraft Solutions powered by Even`thor. 

 

THE BIG FOUR VS FRIDAY 13TH cu Parazitii, Coma, CTC, E.M.I.L. si East Roots la Arenele Romane, vineri, pe 13 iulie 2012! 

 

Ce zici de line-up-ul asta, te surprinde?  

 

Un alt eveniment care propune un line-up eclectic este Ursus Evolution 2012 care va ajunge in aceasta vara la Cluj, Brasov si Mamaia!

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER