• Romania
  • English

Eveniment: TEN YEARS AFTER

23 Octombrie 2011

TEN YEARS AFTER @ Sala Palatului

Ten Years After este unul dintre grupurile din elita mondiala a muzicii rock, care a facut istorie prin recitalul din cadrul celebrului festival Woodstock din 1969, piesa "I'm going home", in versiunea interpretata acolo, devenind instantaneu una din cele mai apreciate piese de rock si o adevarata lecţie de chitara pentru generaţii de muzicieni.

Formatia este cunoscuta in special melodiile sale: “I’m Going Home “,” Hear Me Calling “,” I’ love to change the world”, “Good Morning Little School Girl” si ” Love like a man”, care au propulsat-o in topurile din intreaga lumea È™i pe care Leo Lyons, Ric Lee, Chick Churchill si Joe Gooch le vor interpreta si la Bucuresti.

In deschidere va concerta trupa Riff, exponent al rock-ului romanesc, crescut sub influenta generatiei de muzicieni de la Woodstock.

 

Biletele le puteti achizitiona in reteaua eventim.

 

Ten Years After promit un show de doua ore in Romania

 

Cu doar cateva zile inainte sa ajunga in Romania, membrii Ten Years After sunt gata de show. Cei patru muzicieni vor avea un turneu, in cadrul caruia vor canta in Bucuresti, Iasi, Timisoara si Cluj. Fiecare concert va dura peste doua ore si va include atat piese considerate repere ale repertoriului trupei, cat si piese noi, de pe cele mai recente doua albume.

 

Daca tanarul vocal si chitarist Joe Gooch s-a aratat foarte entuziasmat de revenirea in Romania, nici tobarul Ric Lee, unul din membrii din formula initiala a trupei nu a fost mai putin impresionat de tara noastra. Muzicianul spune ca arde de nerabdare sa fie din nou pe scena in fata romanilor si ca, daca in cazul publicului bucurestean “stie de ce primire calduroasa se va bucura”, este curios sa “descopere de ce reactii va avea parte la celelalte trei concerte”.

 

Adevarata legenda a rock-ului clasic, Ric Lee nu este activ doar in plan muzical. Bateristul lucreaza si la o carte pe care o va lansa anul viitor si care va cuprinde istorisiri din perioada de maxima efervescenta a trupei. Printre personaje se vor regasi nume de rezonanta din muzica anilor ‘60-‘70.  

 

Programul turneului este urmatorul:

Bucuresti (Sala Palatului- 23 octombrie),

Iasi (24 octombrie – Casa de Cultura a Sindicatelor),

Timisoara (25 octombrie – Sala Filarmonicii),

Cluj (26 octombrie – Casa de Cultura a Studentilor)

 

In deschidere va evolua RIFF, unul din cele mai longevive grupuri de pe scena rock din Romania.

 

Daca inca nu ati achizitionat bilete, pentru unul din concertele ce vor include hituri precum Love Like a Man, Hear Me Calling, I’d Love To Change the World sau I’m going Home, aceste sunt disponibile in continuare in reteaua Vreau Bilet: Unirea Shopping Center - et. 2, locatiile Music Box  (Matei Basarab 16 & Soseaua Pipera nr. 2). Biletele pot fi comandate si online de pe www.vreaubilet.ro. Preturile variaza intre 60 si 170 de lei, in functie de categoria de loc.

 

Pentru restul oraselor, biletele se gasesc la casele de bilete ale salilor de spectacol.

 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Rockstadt Extreme Fest 2018 | 2-5 aug

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER