• Romania
  • English

Seara de concert la Rendez-Vous Ambiance din capitala

27 Iunie 2013

Tea & Blues cu Soul Serenade @ Rendez-Vous Floreasca

Promoter: Rendez-Vous Ambiance
Preț: 20 lei

Au concertat intensiv de la formarea trupei in vara anului 2011 pana in prezent in localurile de profil din Bucuresti. 

Trio-ul de blues acustic ofera o combinatie aparte intre chitara slide, voci, mandolina, muzicuta si tamburina care te va purta de pe strazile din Chicago pana pe drumurile prafuite din sud. 

In martie 2013,trupa a obtinut locul II la Festivalul European de Blues din Toulouse (European Blues Challenge) aceasta fiind si prima participare a Romaniei.http://jurnalul.ro/cultura/muzica/romania-participa-pentru-prima-data-la-european-blues-challenge-si-castiga-locul-al-doilea-639144.html 

Pe plan local Soul Serenade a participat la :Street Delivery(Bucuresti) 2013 si Bulz&Blues (Food Revolution Day,actiune globala initiata de Jamie Oliver). 

A fost deasemenea invitata la numeroase emisiuni de profil, printre care: "Acadeaua" prezentata de AG Weinberger pe postul TVR2, "Sala de repetitii" Radio3net Florian Pitis ,RRV Live (Radio Republika Verde). 

Componenta: 
Adelina Chivu – voce, chitara 
Andrei Rotariu – voce, chitara, muzicuta si tamburina 
Codrut Andrei – voce, mandolina 
Cat costa? 
Bilet: 20 lei 
Rezervari: 0720 070 286

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER