• Romania
  • English

concerte: Taxi – 15 ani in Sala Palatului pe 17 Martie 2014

17 Martie 2014

Taxi – 15 ani @ Sala Palatului

Preț: www.eventim.ro
Una dintre cele mai iubite trupe din Romania, trupa Taxi este apreciata pentru mesaj, versurile inteligente, umor si melodie. Fondator, compozitor si textier al trupei Taxi, Dan Teodorescu si-a pus intreg sufletul in acest proiect. Avand la activ peste o mie de concerte, o participare la Eurovision, sapte albume, numeroase videoclipuri, zeci de premii, Taxi revine la Sala Palatului pentru a-si spune povestea. O va face în stilul caracteristic, cu autoironie si umor. Trupa va fi insotita pe scena de invitati surpriza!

 

Dan Teodorescu, Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neacsu, Kerezsi Csongor si Darius Neagu va invita intr-o calatorie inedita, intr-un Taxi unicat.

 

Cu acest prilej, trupa va lansa si albumul „15”, care va contine, in mod deloc surprinzator, 15 piese.

 

Biletele sunt disponibile in exclusivitate prin Reteaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Cărturesti si online pe www.eventim.ro.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER