• Romania
  • English

evenimente: Tale Of Us in Studio Martin pe 29 Septembrie 2012

29 Septembrie 2012

Tale Of Us @ Studio Martin

Promoter: Studio Martin
Preț: 30/40 lei

Prima mea experienta audio cu Tale Of Us a fost remixul senzational la Thugfucker - Disco Gnome, auzit intr-un mix semnat Jamie Jones si inregistrat la o calitate oribila. A fost de ajuns pentru a deveni "hooked" pe sound-ul Tale Of Us: dark, deep, emotional, cu influente house si techno amestecate cu pop si chiar rock.

Italienii Karm si Matteo (actualmente cantonati in Berlin) au luat cu asalt clasamentele de specialitate incepand cu 2010, ajungand clienti fideli in pupitrul cluburilor din Europa: Waterg

ate (Berlin), Barraca (Valencia), DC10 (Ibiza).

Urechile fine ale vizionarilor din Visionquest (Seth Troxler, Shaun Reeves, Ryan Crosson si Lee Curtiss) au fost imediat atrase de sound-ul unic Tale Of Us si de aici pana la primul EP lansat la Visionquest nu a mai fost decat un beat :)

Dar, pana la urma, ce recomandare poate fi mai buna decat faptul ca Tale Of Us sunt invitati sa mixeze pe 29 septembrie la Studio Martin, clubul care dicteaza, asa cum o face de multi ani, trend-ul clubbing-ului bucurestean!

Warmup-ul este asigurat de Bogdan
http://www.soundcloud.com/ bogdananghel
http://www.facebook.com/bogdanmusic

Mai multe informatii despre Tale Of Us:
https://www.facebook.com/TaleOfUs
https://twitter.com/TaleOfUs

Preturi: 30 ron inainte de ora 01:00 / 40 ron dupa ora 01:00

 

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER