• Romania
  • English

festivaluri: T Festival in Romexpo pe 08 Mai 2015

08 Mai 2015

T Festival @ Romexpo

Preț: 29 LEI

Despre T-Festival

T-Festival este cel mai mare festival din Europa de Sud-Est dedicat camioanelor, motocicletelor și muzicii rock și este organizat de Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR), în parteneriat cu Uniunea Internațională a Transportatorilor Rutieri (IRU).

În 2015, cei mai mari producători de camioane, semiremorci, vehicule comerciale, dealerii de motociclete și echipamente, dar și pasionații din aceste domenii se vor aduna, în perioada 8-10 mai la București, la pavilionul expozițional ROMEXPO, și vor încinge spectacolul spre deliciul publicului.

Atenția tuturor se va îndrepta către cele 3 concursuri: ”Cel mai Frumos Camion”, ”Cea mai frumoasă motocicletă”și ”Cea mai populară formație rock”, trofeu decernat alături de Rock FM.

Premiile vor fi și ele pe măsură: 3.000 euro și produse și servicii în valoare de 2.000 euro pentru cel mai frumos camion, 2.000 euro pentru cea mai frumoasă motocicletă din România și 2.000 euro pentru cea mai populară formație rock.
Fondul total de premiere pentru toate concursurile fiind de: 16.000 euro.

De asemenea, publicul se va putea delecta la statia de Girls Truck Wash & Bike Wash, dar și cu show-uri Moto, Truck, Drifting, Demo-uri, Cascadorii, alături de invitați speciali. În cadrul festivalui vor fi amenajate mai multe zone speciale: EXPO – unde se vor regăsi alte tipuri de vehicule, precum automobile de epocă sau prototipuri de la universități; MOTO - cu zona Harley Owners Grup, special dedicată posesorilor de Harley Davidson, realizată în parteneriat cu Pro Bike; FUN – unde participanții își vor putea face tatuaje și participa la concursuri de skanderberg, iar cei mai curajoși vor încerca Human Slingshot: prastia umana; KIDS și food court.

Pe 9 mai va avea loc parada camioanelor și motocicletelor între ROMEXPO și Piața Unirii și retur, organizată cu ocazia zilei tuturor transportatorilor iar seara va incepe cu un show de cabaret, urmand concursul de rock si incheindu-se cu  "Cristi Minculescu - intre Led Zeppelin la Whitesnake, trecand pe la Iris". Programul  cuprinde toate hit-urile cunoscute si cerute deopotriva ale artistului, respectiv: “Trenul fara nas”“Pe ape”, “Strada ta”“Casino”, "Nu ma uita", dar si o serie de surprize: "De vei pleca"“Ultima toamna”, "Cine ma striga in noapte",”Somn bizar”“Baby”, precum si preluari-tribut din repertoriul artistio;r emblemstici care i-au influentat cariera.

Nu în ultimul rând, pe data de 8 mai, va fi organizată o conferință internațională pe tema competiției în domeniul transporturilor, în parteneriat cu IRU și unde vor fi prezenți cei mai importanți jucători din transportul rutier european și din România, fiind urmată seara de Gala dinner ”25 de ani de UNTRR”, unde companiile de transport de top vor fi premiate.

În 2014, T-Festival a avut loc la Jucu, lângă Cluj-Napoca, iar cele mai frumoase camioane și motociclete din România au făcut spectacol în timpul zilei, iar cele 12 trupe străine și autohtone invitate au încins atmosfera după lăsarea serii.

În 2013 a avut loc prima ediție a T-Festival, la Târgu Mureș, unde publicul a ales cele mai frumoase camioane și motociclete și s-au delectat pe acordurile Zdob & Zdub și Trooper.

 

SPONSORI / PARTENERI

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER