Sweet Damage Friday la Goblin pe 7 octombrie 2011

07 Octombrie 2011

Sweet Damage Friday @ Goblin Nightwatcher

Scriitorii lucreaza noaptea pentru ca luna le ofera inspiratie, altii doar pentru ca intunericul le tine de sase. Pictorii au nevoie de panza si pensule ca sa dea culoare gandurilor, altii doar de peretele gri al unei cladiri si tuburi colorate. Graffiti Culture - the other side of art. Timp de 3 saptamani, Goblin a fost “ascunzatoarea perfecta ” pentru grafferii de la Sweet Damage Crew : un loc underground unde peretii de ca...ramida tipau dupa un jet de culoare. So the guys got busy….si sute de tuburi colorate mai tarziu, Goblin si-a primit mult-meritatul comeback look Sweet Damage Friday – let’s make the world a better looking place!

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

INPUT 001 x Paul Van Dyk at Kristal Club Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018 Helloween, Pumpkins United Tour @ Bucuresti MARIZA revine in concert la Bucuresti Reintoarcerea Lebedelor la inceput de iarna 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER