• Romania
  • English

Sunshine Groove @Club Goblin | Vineri , 13 APRILIE 2012

13 Aprilie 2012

Sunshine Groove @Club Goblin | Vineri , 13 APRILIE 2012 @ Goblin Nightwatcher

Promoter: Goblin Club
Preț: Intrare Libera

 

Goblin aduce atmosfera de vara in club. Vineri, pe data de 13 aprilie, in Club Goblin ( Centrul Istoric) va avea loc Sunshine Groove -  un party cu gust de vara si cu miros de soare. Veti avea parte de o seara plina de muzica buna, cocktail-uri speciale si distractie. De muzica se vor ocupa Chesarion, Ras T si Skoo. Petrecerea incepe la ora 22.00 si se termina dupa rasaritul soarelui.

 

In Goblin va astepta in fiecare vineri seara cea mai buna muzica, adica acele melodii pe care ati dansat pe plaja in Vama Veche, acele melodii pe care le fredonati cand va treziti dimineata dupa o noapte lunga de club si acele melodii care va aduc un zambet in suflet de fiecare data cand le ascultati. De asemenea va asteapta si cei mai prietenosi oameni, acei oameni langa care dansezi pana dimineata, cu care ciocnesti cele mai excentrice shot-uri la bar si de care doar somnul poate sa va desparta.

 

Nu in ultimul rand, in Goblin veti gasi in fiecare vineri acele cocktail-uri cu miros de vara si gust de soare care va amintesc de clipele de vacanta. Veti putea astepta rasaritul de soare bucurestean langa un Tequilla Sunrise, veti putea avea o escapada la miezul noptii cu un Sex On The Beach si, daca lumina din club vi se pare insuficienta, o veti putea inlocui cu un Lights of Havana numai bun de aprins atmosfera. Toate acestea, si multe altele, la preturi lejere, de vara.

 

Va astepam in fiecare vineri in Club Goblin pentru a inlocui vibe-ul cenusiu a orasului cu atmosfera albastra de la malul marii.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Electric Castle 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER