• Romania
  • English

Eveniment: Sunshine Groove | 24 FEBRUARIE 2012

24 Februarie 2012

Sunshine Groove | 24 FEBRUARIE 2012 @ Goblin Nightwatcher

Preț: Intrare Libera
unshine Groove - In fiecare vineri Goblin aduce vara in club Goblin aduce atmosfera de vara in mijlocul iernii. Incepand cu data de 24 februarie, Club Goblin (str. Smardan nr. 30 || Centrul Istoric) va invita la o serie inedita de evenimente – Sunshine Groove. In fiecare vineri vom reface atmosfera de vara cu muzica buna, cocktail-uri speciale si multa distractie la o petrecere unicat in peisajul de clubbing bucurestean. Iar pentru ca experienta sa fie completa, de muzica se vor ocupa Chesarion, Ras T si Skoo. Petrecerea incepe la ora 22.00 si se termina dupa rasaritul soarelui. In Goblin va astepta in fiecare vineri seara cea mai buna muzica, adica acele melodii pe care ati dansat pe plaja in Vama Veche, acele melodii pe care le fredonati cand va treziti dimineata dupa o noapte lunga de club si acele melodii care va aduc un zambet in suflet de fiecare data cand le ascultati. De asemenea va asteapta si cei mai prietenosi oameni, acei oameni langa care dansezi pana dimineata, cu care ciocnesti cele mai excentrice shot-uri la bar si de care doar somnul poate sa va desparta. Nu in ultimul rand, in Goblin veti gasi in fiecare vineri acele cocktail-uri cu miros de vara si gust de soare care va amintesc de clipele de vacanta. Veti putea astepta rasaritul de soare bucurestean langa un Tequilla Sunrise, veti putea avea o escapada la miezul noptii cu un Sex On The Beach si, daca lumina din club vi se pare insuficienta, o veti putea inlocui cu un Lights of Havana numai bun de aprins atmosfera. Toate acestea, si multe altele, la preturi lejere, de vara. Va astepam in fiecare vineri in Club Goblin pentru a inlocui vibe-ul cenusiu a orasului cu atmosfera albastra de la malul marii.
Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Festival ‚EL CARRUSEL’ BUCUREȘTI | 30 Iunie – 1 Iulie 2018 Jazz in the Park 2018  @ Muzeul de Artă, Cluj-Napoca | 21 iunie - 1 iulie Neversea 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER