• Romania
  • English

evenimente: Sunrise 2 Sunset in Bamboo pe 03 August 2013

03 August 2013

Sunrise 2 Sunset @ Bamboo

“Sunrise 2 Sunset” reprezinta brandul special creat de Snatt & Vix pentru evenimentele de piscina / plaja. Dupa succesul avut de acest brand event pe plaja Kudos, Snatt & Vix revin cu un nou party, de data aceasta la Bamboo Pool [ http://www.facebook.com/BambooPool ]. Acest brand de party ( Sunrise 2 Sunset ) se bazeaza pe un fond sonor de exceptie, cu piese alese special de Snatt & Vix pentru mood-ul de vara, de stat pe sezlong si savurat un cocktail, sau de ce nu, pentru dansat sub mangaierea razelor de soare.

Compilatia semnata Tiesto – “In Search of Sunrise” sta exact la baza ideii pe care Snatt & Vix o promoveaza prin aceste evenimente. De la piese cu un groove special, melodic, la piese ritmate, semnate printre altii de Andy Duguid, Fonzerelli, Jes sau Matthew Dekay. Influentele muzicale vor trece usor de la progressive melodic, la vocal trance si chillout.

Snatt & Vix sunt doi producatori / dj romani care au introdus pe piata romaneasca intr-un mod foarte sustinut un gen muzical care starneste ganduri si deschide apetitul pentru o calatorie in lumea acordurilor euforice, care te poarta de la beat-uri cutremuratoare, pana la momente pline de sentiment pe piese cu vocals . Snatt & Vix sunt artisti semnati la ARMADA MUSIC, Amsterdam Trance Records, Coldharbour Recordings, High Contrast, Maelstrom Recordings si Roton. Ei sunt fondatorii brandului de evenimente TrancENDancE, si producatorii emisiunii din fiecare duminica de la Vibe FM, TrancENDancE ArenA.

Evenimentul din data de 3 August, face parte din campania de promovare a “Bring ASOT650 To Romania”, campanie initiata de TrancENDancE si Snatt & Vix, dar totodata un motiv de sarbatoare; se implinesc 5 ani de cand cei doi romani promoveaza muzica trance & progressive in FM-ul romanesc cu succes, cu peste 250 de episoade saptamanale de TrancENDancE ArenA ( radioshow ) si peste 500 de ore de muzica.

Bamboo Pool [ Tuzla 50, Bucharest, Romania ]/ Rezervari : 0731 123 997

www.snattandvix.com / www.trancendance.ro / www.bambooclub.ro

[ RSVP for this event : http://www.facebook.com/events/583894354996396

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER