• Romania
  • English

Sunrise 12 Years in Kristal Club , Sambata 16 Martie

16 Martie 2013

Sunrise 12 Years in Kristal Club , Sambata 16 Martie @ Kristal Glam Club

Promoter: Kristal Club
Gen muzical: Deep house
Preț: TBA

Cu ocazia aniversarii a 12 ani de existenta, Sunrise sarbatoreste pe 16 martie 2013 la Kristal Club din Bucuresti, acontandu-si deja serviciile artistei ucrainiene Nastia.


Nastia va reveni in Romania si va mixa in cadrul aniversarii Sunrise in clubul Kristal din Bucuresti, care gazduieste petrecerea de implinire a celor 12 ani de existenta, una plina in evenimente de mare angajament artistic.

 

Ultima prestatie pe teritoriul romaniei, a fost in luna noiembrie a anului 2012, cand a mixat in clubul Midi din Cluj, iar penultima, in cadrul evenimentului Sunwaves, pe aceeasi scena cu Phil Weeks, Alex Rusu, Sowhat & Cap, Paul Agripa, NoiDoi si Zotist.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Old Grave Fest VII DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER