• Romania
  • English

Summer is Back @ Green Hours - 19 aprilie 2013

19 Aprilie 2013

Summer is Back @ Green Hours - 19 aprilie 2013 @ Green Hours

Promoter: Paranoid
Gen muzical: Deep house
Preț: 10/20 RON

Line up:

 

Jay Bliss

Mano

Boga

 

 

Jay Bliss şi-a început cariera ca DJ în orașul său natal Sibiu, România. În anul 2003 a revendicat locul întâi la un concurs organizat de Chill Out Club, și o invitație de a participa la cel mai mare eveniment în aer liber din România din acea perioadă, DeLa Hoya Festival. În 2005 și 2006, Jay a fost nominalizat "Best Newcomer of the Year", la Premiile Nights.ro, Româna. În anul 2009, Jay a rupt barierele si a plecat in Europa pentru a-şi arăta adevăratul talent fiind apreciat de nume mari ale muzicii electonice precum: Loco Dice, Guy Gerber, Paco Osuna, Derrick May and Efdemin. În prezent a venit momentul să il susţinem şi noi pe acest talent incontestabil.

 

 

Mano a debutat pe piaţa muzicii electonice ca DJ rezident în clubul Fantasy, mai apoi urmând sa ocupe aceasi poziţie în clubul Empire. O treapta foarte importantă în cariera sa este momentul în care a devenit DJ rezident al clubului Hypnotic din Iasi care se clasa la vremea respectivă pe locul unsprezece in topul celor mai bune cluburi din România. Mano a ridicat ştafeta şi mai sus urmând să aibă chiar propria sa emisiune la One Underground, lasandu-şi ulterior amprenta şi pe ediţia cu numărul patru al podcastul-ui Cyclic. În anul 2012, Mano devine noul DJ rezident de la Kudos Beach, Mamaia.

 

Boga reprezintă o nouă apariţie pe scena muzicii electronice din România, şi de asemenea este si prima treaptă importantă a sa din acest domeniu. La varsta de 15 ani a inceput să fie interesat de muzica underground, mai apoi dezvoltând din aceasta o foarte mare pasiune. A participat la diverse evenimente de muzică electronică, acestea nefiinde de o foarte mare amploare. Ambiţia la împins să îşi dezvolte numeroasele aptitudini şi în acelaşi timp devenind pentru apropiaţi un adevărat talent.

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Full Moon Live Festival 2018 Judas Priest - Firepower la Bucuresti 2018 Concert Joe Satriani la Bucuresti Electric Castle 2018 Rockstadt Extreme Fest - 02-05 aug 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER