Subcarpați te invită cu mic cu mare la primul concert din București din acest an: 14 iunie, ora 21, Street Delivery, cu acces gratuit.

14 Iunie 2013

Subcarpați 14 Iunie

Gen muzical: underground

Câteva detalii despre concert.Bean: Surpriză, surpriză. Concertul va avea un element nou și va dura o oră jumate. Restul, pe 14 iunie, pe strada Verona, de la ora 9 seara. 
Ce cântați nou?Bean: O piesă de pe albumul Subcarpați și încă două de pe viitorul album cu Georgiana Mănăilă.  Se cântă în formulă completă cu tot cu invitați, o să fie gașcă frumoasă.
De ce atât de rare concertele în București?Bean: Din 2 motive: Eu merg si cu Șuie Paparude în concerte, o dată. Și apoi, ne dorim să avem bateriile încărcate la fiecare concert, vrem sa ne ocupăm bine de sunet și DE toate cele. De fapt, sunt 3 motive :)
E primul concert din capitală,  din acest an.  Ce urmează?Bean: Mai vin B'estfestul și Street Heroes. Apoi 1 decembrie. 
Subcarpați, în acest moment, în 3 cuvinte.Bean: Să ne distrăm! 
Partener principal media: RADIO GUERRILLAEveniment susținut de COOPerativa TRADIȚIONALĂ
Big Up!

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Wyclef Jean, Delinquent Habits, Dub Pistols, pe scena Creative Fest 2017 22-24 septembrie 2017, la Romexpo THE MISSION 17th Years Anniversary Diamonds Are Forever & Days Of Confusion live at club B52 Golan Symphonic & special guests: J.Bernardt, Fhin,ViLLΛGE, ARME Afterlife x The Mission | Saturday 14th of October @ Sala Polivalentă

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER