Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Stufstock 2012

martie 28 @ 22:31

Stufstock 2012, editia a 10-a a festivalului are loc intre 23 si 29 iulie in Vama Veche iar organizatorii pregatesc ca de fiecare data doua zile de concerte. The Subways, Dub Incorporation sau Dubioza Kolektiv sunt probabil cele mai importante nume, dar alaturi de ei ii vom vedea si pe Alternosfera sau byron, ultimele nume anuntate. 

Organizatorii Stufstock 2012 completeaza line-up-ul celei de-a 10-a editii a festivalului. Pe langa numele deja confirmate, se adauga ALTERNOSFERA, BYRON, nume solicitate de publicul Stufstock. In acest an, organizatorii ofera sansa pentru 2 trupe newcomers de a canta in deschiderea concertelor The Subways, Dub Incorporation si Dubioza Kolektiv. Trupele vor fi alese prin votul publicului. Pentru editia aniversara, Stufstock 10 promite 168 de ore de aventura, distractii pe plaja, cultura si nu in ultimul rand, muzica de cea mai buna calitate.

Totul se va desfasura pe plaja de nord a statiunii Vama Veche, intre 23-29 iulie.

 

Vineri (27 iulie)

Buterflyes In My Stomach

Byron

East Roots

Gandul Matei

Dubioza Kolektiv

Dub incorporation

 

Sambata (28 iulie)

Blue Pulse

Trooper

Vendetta

Coma

E.M.I.L.

Alternosfera

The Subways

 

Surprizele pregatite de Stufstock 10 nu se opresc aici. Pentru a completa atmosfera de zile mari din cadrul festivalului, organizatorii au pregatit un program special pentru cele 7 zile de desfasurare, multe dintre ele fiind premiere pentru Stufstock. Doua locuri disponibile pentru trupele care vor canta in deschiderea headlinerilor!Odata cu editia aniversara, Stufstock 10 rebranduieste conceptul de Newcomers Stage. Acum, Stufstock ofera posibilitatea pentru doua trupe newcomers de a urca pe scena Stufstock 10, in deschiderea concertelor din 27 si 28 iulie. Doritorii pot trimite o poza a trupei, cu un link unde pot fi ascultate melodiile (youtube, vimeo, etc.) la concurs@stufstock.com. Stufstock va crea un album special pe pagina de FB a festivalului, unde prietenii Stufstock si ai trupelor inscrise pot vota. Numarul de like-uri, cumulate cu numarul de commenturi vor alege castigatorii. Proportionalitatea in alegerea finalistilor va fi de 50% vot public + 50 % echipa Stufstock.

 

ALTERNOSFERA- originara din Republica Moldova, trupa a fost infiintata in 1998, genul adoptat de baieti fiind o combinatie intre rock alternativ si diferite alte influente. Dupa numeroase incercari si experimentari de stil, Alternosfera a ramas fidela stilului care i-a consacrat, adica rock alternativ. Primul album a fost lansat in 2011, sub numele de ”Orasul 511”, denumirea provenind chiar de la numarul garajului unde trupa isi desfasura repetitiile. Al doilea album ”Visatori cu plumb in ochi sau ultima scrisoare pentru femeia nordica”, album-statement pentru trupa Alternosfera care a incercat in acest fel sa puna punct romantismului din creatiile proprii.

 

BYRON- infiintati in 2006, byron sunt o trupa de rock alternativ, care au reusit sa cucereasca publicul din Romania prin stilul unic al pieselor. Dupa cum afirma componetii, stilul trupei este greu de definit, fiind o combinatie intre art/rock si influente din blues, rock progresiv si jazz. Albumul de debut a fost lansat in 2007, sub numele de ”Forbidden Drama”. Albumul a fost structurat ca o piesa de teatru, in mai multe acte. In 2009, byron lanseaza un al doilea album ”A kind of alchemy”, album care marcheaza maturizarea formatiei, prin stilul eclectic abordat: blues, progressive funk, cu diferite instrumente. In 2011, a fost lansat si al treilea album ”Perfect”, cu versuri in limba romana.

Biletele pentru festival au fost deja puse in vanzare si sunt valabile pentru zilele de concert din 27 si 28 iulie. Acestea pot fi achizitionate de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, myticket.ro si bilete.ro, precum si prin partenerii acestora.

Pretul unui bilet/zi este de 65 lei, iar pretul unui abonament in perioada de presale este de 99 lei.

 

Istoric Stufstock: Stufstock, cel mai longeviv festival open air de rock de la malul Marii Negre a reusit sa devina, in cele 9 editii organizate in Vama Veche, o adevarata experienta muzicala si culturala pentru publicul din Romania si din marile invecinate. In cifre, Stufstock se traduce prin: 200.000 de vizitatori, 14 scene, 86 de trupe romanesti, 48 de artisti straini, 108 lungmetraje si scurtmetraje si peste 700 de voluntari care au participat la organizarea si desfasurarea evenimentului.

Detalii

Dată:
28 martie 2024
Oră:
22:31

Lasă un răspuns