• Romania
  • English

Studio Martin presents: ✖ Nima Gorji ✖ Funk E ✖ Saturday 09.02.2013

09 Februarie 2013

Studio Martin presents: ✖ Nima Gorji ✖ Funk E ✖ Saturday 09.02.2013 @ Studio Martin

Promoter: Studio Martin
Gen muzical: Muzica Electronica
Preț: 20/30 lei

Cand arunci un ochi pe biografia lui Nima Gorji pare fix un crampei din viata unui agent secret care a vazut multe dar nu s-a atasat de niciun loc in particular:
Nascut in Teheran
Refugiat din Iran in Danemarca via Berlin (unde si-a obtinut si cetatenia daneza)
Stabilit de mai bine de 7 ani in Ibiza unde are si o rezidenta la Monza Ibiza la Sankeys

Peste tot acest trip al vietii vine pasiunea pentru muzica electronica, influentata masiv de Depeche Mode, pasiune ce imbina elementele ale culturilor total diferite in care a trait.
Sa mai punem la socoteala, pe langa seturile perfecte, si productiile lansate la Murmur, Cecille, Oslo, International Freakshow, Off recordings sau Tanzbar? Sa mai mentionam ca are o dragoste patologica pentru viniluri?

========================================

Si parca petrecerea nu era completa fara Funk E, romanul stabilit de ceva timp in Ibiza, unde a descoperit cararea catre linistea sufleteasca atat de pretioasa tuturor. N-are sens sa ma spunem despre Funk E decat ca noi, cel putin, am avut o revelatie ascultand release-urile de la Raum… Musik sau Kurbits: un groove incredibil si un feeling perfect pe care le vom savura sambata 9 februarie la Studio Martin

Nima Gorji pe facebook: https://www.facebook.com/pages/Nima-Gorji/128041015516
Nima Gorji pe soundcloud: https://soundcloud.com/nimagorji

Preturi la intrare: 20 ron inainte de 01:00 / 30 ron dupa 01:00

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Full Moon Live Festival 2018 AWAKE Festival 2018 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER