• Romania
  • English

Studio Martin presents: ✖ Maceo Plex ✖ Bogdan ✖ Saturday 02.03.2013

02 Martie 2013

Studio Martin presents: ✖ Maceo Plex ✖ Bogdan ✖ Saturday 02.03.2013 @ Studio Martin

Promoter: Studio Martin
Gen muzical: Muzica Electronica
Preț: 30/40 lei

Cred ca cea mai buna descriere pentru Maceo Plex este chiar cea de pe contul lui oficial de soundcloud: "Maceo Plex aka Maetrik - nuff said!"

2012 a fost anul in care Maceo a cules roadele unei munci sustinute de aproape 2 ani: plasat pe locul 4 in Resident Advisor Top 100 DJs 2012, si-a lansat propriul label (Doamne, ce release-uri pot iesi la Ellum Audio!), a inceput un nou proiect alaturi de Danny Daze (Jupiter Jazz), bookings la cele mai mari festivaluri europene… Sunt prea multe de enumerat despre omul cu un sound atat de deep dar in acelasi timp dark si super ritmat!

Release-uri la Crosstown Rebels, No. 19 Music sau Leftroom (nu mai socotim track-urile super techno lansate sub alte pseudonimuri), un album criminal (Life Index), gig-uri cam in toate cluburile si cam la toate festivalurile cu staif din Europa: o carte de vizita impresionanta pe care o asteptam sa fie etalata sambata 2 martie, unde in alta parte decat la Studio Martin ;)

Warmup-ul va fi asigurat de o mai veche cunostinta: Bogdan

-----------------------------------------
Maceo Plex pe soundcloud
https://soundcloud.com/maceoplex

Maceo Plex pe facebook
https://www.facebook.com/MaceoPlex
---------------------------------------
Preturi la intrare: 30 ron inainte de ora 01:00 / 40 ron dupa ora 01:00

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER