• Romania
  • English

Studio Martin presents FINNEBASSEN// MANO - SAT 01 FEB

01 Februarie 2014

Studio Martin presents FINNEBASSEN// MANO - SAT 01 FEB @ Studio Martin

Preț: 20/30 Lei

Finnebassen, unul dintre artștii internaționali extrem apreciați de către publicul din România, se reîntoarce pe 1 februarie 2014, la Studio Martin, după un an de la ultima sa prestație susținută în aceeași locație, pe care a reușit să o “aglomereze” până la refuz.

Originar din Norvegia, Finnebassen și-a început cariera muzicală în 2008. La început a fost remarcat la câteva party-uri în cluburile underground din Oslo, urmând ca mai târziu să cunoască recunoașterea internațională.

În prezent, Finnebassen se află în relații excelente cu artiști precum Blond:ish, Solomun, Hot Since 82, Alex Niggemann, Gabriel Sordo și mulți alții.

Din punct de vedere muzical, prin producțile sale a reușit să bifeze label-uri precum: Noir Music, Sleazy Deep, Supernature Records, The House of Disco Records, acestea fiind doar câteva exemple.

În 2012 release-ul “If You Only Knew” la Electronique, însoțit de remixurile “devastatoare” semnat de Matt Fear, The Mekanism și Balcazar & Sordo l-a propulsat pe Finnebassen în centrul atenției muzicii electronice. A fost momentul perfect pentru încă 2 track-uri excelente lansate la Noir Music: “Touching Me” și “Such A High!”

Warm-up-up va fi asigurat de Mano.
Credem că ți-am dat suficiente motive să nu lipsești pe 1 februarie 2014 de la Studio Martin pentru că te așteaptă o noapte excelentă cu accente de dirty melancholic house music, sub semnaturta Finnebassen.

 

☢ FINNEBASSEN ☢
https://www.facebook.com/ finnebassen
https://soundcloud.com/finnebassen

☢ MANO ☢
https://soundcloud.com/djmano
https://www.facebook.com/mano.andrei

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

ENTRY FEE: 20 lei pâna la 00:00, 30 lei după 00:00

Pentru REZERVĂRI sunați la:

☏ +40 733 MARTIN

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Bucharest Craft Beer Festival 2018 Balkanik Festival 8 Full Moon Live Festival 2018 Snoop Dogg la București, pe 29 august DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER