Studio Martin presents: ✖ Finnebassen ✖ 02.02.13

02 Februarie 2013

Studio Martin presents: ✖ Finnebassen ✖ 02.02.13 @ Studio Martin

Preț: tba

Cand te gandesti la Norvegia te astepti ca muzica produsa de nordici sa aiba reminiscente ale trecutului razboinic al vikingilor si nicidecum dirty melancholic house music, asa cum se intampla cu primul invitat din februarie de la Studio Martin: Finnebassen

Si-a inceput cariera in muzica electronica relativ de curand, in 2008, si, dupa o perioada in care s-a facut remarcat in cluburile underground din Oslo, a cunoscut recunoasterea internationala. In 2012 release-ul If You Only Knew la Electronique, insotit de remixurile devastatoare semnat de Matt Fear, The Mekanism si Balcazar & Sordo l-a propulsat pe Finnebassen in centrul atentiei scenei electronice. A fost momentul perfect pentru inca 2 track-uri superbe lansate la Noir Music: Touching Me si Such A High!

Si daca Pete Tong ii canta constant piesele la BBC Radio 1, avem toate motivele sa venim la Studio Martin pe 2 februarie pentru ceea ce va fi o reprezentatie de exceptie marca Finnebassen!

=====================
Finnebassen pe facebook
https://www.facebook.com/finnebassen

Finnebassen pe soundcloud
http://soundcloud.com/finnebassen
======================

Preturi: TBA

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

The Mission Pres. Vagabundos Saturday 3rd of March 2018 Sala Polivalenta Cluj Napoca Strada Uzinei Electrice 22.00 LINE-UP: Luciano, Michel Cleis, Cesar	Marveille, Ernesto Ferreyra, Brina Knauss, Victor Stancov Loudcity Sessions cu ALEXANDRU ANDRIEȘ @Clubul Țăranului Român Premiera „Randunici printre lozinci” Tudor Gheorghe Concertul violonistului DAVID GARRETT este aproape sold-out.  Artistul anunță data celui de-al  doilea concert  ”EXPLOSIVE LIVE”, la București FOREIGNER – 40тн ANNIVERSARY TOUR LIVE ÎN ROMÂNIA | 7 MAI 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER