• Romania
  • English

Studio Martin presents: ✖ Ernesto Ferreyra ✖ Posh ✖ Saturday 23.02.2013

23 Februarie 2013

Studio Martin presents: ✖ Ernesto Ferreyra ✖ Posh ✖ Saturday 23.02.2013 @ Studio Martin

Promoter: Studio Martin
Gen muzical: Muzica Electronica
Preț: 20/30 lei

Unul dintre cei mai noi membri ai familiei Cadenza, argentinianul Ernesto Ferreyra si-a inceput cariera la o varsta la care majoritatea dintre noi inca devora intrigile amoroase incurcate din serialul Beverly Hills 90210.

La doar 13 ani era deja DJ angajat cu carte de munca la un post de radio din Cordoba, orasul natal, iar la mai putin de 20 de ani isi incepe periplul international: Mexico City timp de 3 ani, Montreal si apoi hub-urile culturale din Europa.

Si pentru ca un DJ excelent nu este complet fara pasiune pentru productie, talentul lui Ernesto in a combina groove-ul specific Americii de Sud cu minimalismul din nordul Europei s-a manifestat din plin la label-uri importante: MUTEK, Cadenza, Musique Risquée, Cyosure si Crosstown Rebels.

-------------------------------------------------
Lineup-ul este completat de tanara speranta Posh. Practic este o reeditare a after party-ului incredibil din toamna anului trecut dupa Cadenza Vagabundos

Ernesto Ferreyra pe soundcloud: https://soundcloud.com/ernesto-f
Ernesto Ferreyra pe facebook: http://www.facebook.com/pages/Ernesto-Ferreyra/108049212607384

Posh pe soundcloud: https://soundcloud.com/posh111
Posh pe facebook: https://www.facebook.com/posh111

Preturi la intrare: 20 ron inainte de 01:00 / 30 ron dupa 01:00

Pentru a evita lipsa de alcool sau aglomerație la bar vă rugăm să accesați următorul formular. Părerea ta contează și încercăm să informăm organizatorii cu preferințele / sugestiile voastre.
Sugestii și reclamații.
Trimite pe: Yahoo

Vezi și

Începe luna septembrie cu o plimbare La pas pe Calea Victoriei! Maraton cultural de Zilele Bucureștiului,  în Piața Constituției din Capitală! Festivalul Ambasadelor 2018 @ ARCUB și Parcul Titan | 3-9 septembrie Balkanik Festival 8 DAVID GARRETT   ”EXPLOSIVE LIVE” @  București | 13 si 14 septembrie 2018

Calendar evenimente

Abonează-te la NEWSLETTER